ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απών θα είναι από την επικείμενη εκδήλωση,το Σάββατο στο Ωδείο Αθηνών,για τα 50 χρόνια της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πηγές.
Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ενημέρωσε με επιστολή του πως δεν θα παραστεί, επικαλούμενος τη χρονική μετάθεση της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ και αναφέροντας ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις.
O κ. Σαμαράς, άλλωστε, δεν είχε δώσει το «παρών» και στα γενέθλια της ΝΔ, στις 4 Οκτωβρίου, έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.
Απών από την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να έχει ήδη αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μιλά στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και το αποτύπωμά του στην πόλη, ιδίως στο σκέλος των υποδομών.
Διαβάστε επίσης:
MIG: Αύξηση 10,9% στις πωλήσεις στο εννεάμηνο – Στα 5,2 εκ. ευρώ τα κέρδη μετά φόρων
Κυρ. Μητσοτάκης: Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν ότι ήρθε η ώρα για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
BriQ Properties: Στα 11,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη 9μήνου – Αύξηση 90% στα EBITDA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ- Ουκρανίας – Ρωσίας θα γίνει στις αρχές Μαρτίου
- Χρυσός: Σχεδόν αμετάβλητες οι τιμές με το βλέμμα στις συζητήσεις ΗΠΑ-Ιράν
- Συνάντηση Γεραπετρίτη – Ρούμπιο: Σε θετικό κλίμα η συζήτηση – Τι θέματα ανέλυσαν
- Στάση εργασίας στο μετρό μεθαύριο Σάββατο, από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.