ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το θρίλερ της Coca Cola, talk of the town Περιστέρης και ΓΕΚ, οι νέες business των Λασκαρίδη-Κόκκαλη, η δωρεά Μαρτίνου στο Πατριαρχείο, τα γαλάζια αρνάκια του ΚΜ, ο Δένδιας και ο Άδωνις, και ο Τάκης Κανελλόπουλος στο My Story
«Η παράταξη νίκησε, το δίκαιο νίκησε, η αλήθεια νίκησε, η Ελλάδα νίκησε. Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αύριο ξημερώνει μια καινούργια ημέρα η οποία θα είναι για όλους τους Έλληνες. Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που έδωσε αυτή τη μάχη. Έπρεπε για το καλό του τόπου να προχωρήσει έτσι η εξέλιξη των πραγμάτων».
Ερωτηθείς αν πρέπει ο πρωθυπουργός να προχωρήσει άμεσε σε εθνικές εκλογές είπε: «Είναι καθαρό αυτό. Το είπε πολύ σωστά ο κ. Μητσοτάκης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- JPMorgan: Ρίχνει στα τάρταρα τη μετοχή της Rheinmetall μετά από υποβάθμιση και μείωση τιμής στόχου κατά -30% – Κατρακύλα -8%
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε αγροτικές ενισχύσεις: Ανακτήθηκαν 16,3 εκατ. ευρώ από 27.193 δικαιούχους για το 2023
- Θεμιστοκλέους: Προκήρυξη για 1000 γιατρούς την επόμενη βδομάδα – 5.000 προκηρύξεις και 3.000 προσλήψεις Ε.Π το 2026
- FT: Νέο mega deal εξετάζει η Anthropic που θα εκτοξεύσει την αποτίμηση της σχεδόν στα 1 τρισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.