• Πολιτική

    Νέο «χτύπημα» από τον σύμβουλο του Ερντογάν: «Μύγα η Ελλάδα που πάει να τα βάλει με τον γίγαντα»

    • NewsRoom


    Συνεχίζουν τις εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας οι Τούρκοι, με τον ανώτατο σύμβουλο του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ να αποκαλεί την Ελλάδα «μύγα που πάει να τα βάλει με τον γίγαντα, δηλαδή τη χώρα τους, ενώ ταυτόχρονα προειδοποίησε για «τρομερές συνέπειες».

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου τόνισε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, ενώ ο στρατός της χώρας επιχειρεί στο Αφρίν της Συρίας. «Η απάντηση όμως της Τουρκίας θα είναι πιο σκληρή», τόνισε ο Μπουλούτ.

    Πριν από μερικές ημέρες, ο Μπουλούτ είχε εκτοξεύσει απειλές και κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η Τουρκία θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια σε όποιον Έλληνα πρωθυπουργό, υπουργό και αξιωματούχο πατήσει στα Ίμια.

    «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο», είχε πει μεταξύ άλλων, ο σύμβουλος του Ερντογάν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρασκήνιο για Ίμια: Πώς ο Τσίπρας απέρριψε εισήγηση για ανταπόδοση του χτυπήματος των Τούρκων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει πόλεμο η Τουρκία; Γιατί φτιάχνει στρατιωτικές εγκαταστάσεις απέναντι από τα Ίμια (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτες απειλές από πρωτοπαλίκαρο του Ερντογάν: «Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ