• Top Stories

    Ανελέητος πόλεμος Καμμένου κατά Κουντουρά: Ζητά στοιχεία για τα έξοδα του υπουργείου Τουρισμού

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος


    Πόλεμο σε όλα τα μέτωπα ανοίγει με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ο Πάνος Καμμένος μετά τη διαγραφή της από τους ΑΝΕΛ για την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση Τσίπρα.

    Ο Πάνος Καμμένος, αφού ζήτησε και την αποπομπή της από την κυβέρνηση, επανέρχεται τώρα με ερώτηση και ζητά να διαβιβαστούν στην Βουλή όλα τα στοιχεία για τις δαπάνες του υπουργείου Τουρισμού με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό, δείχνοντας τις προθέσεις του να περάσει από «κόσκινο» την πρώην βουλευτή του κόμματός του.

    Η ερώτηση απευθύνεται στα υπουργεία Τουρισμού, Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά μεταξύ άλλων την διαβίβαση στην Βουλή: των μνημονίων συνεργασίας, των στοιχείων διεξαγωγής διεθνών διαγωνισμών, των εταιριών που ανέλαβαν τα έργα, των δαπανών για το έτος πολιτισμού Ελλάδας- Ρωσίας καθώς και του βιογραφικού της αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου.

    Ο Πάνος Καμμένος με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι η παραμονή της κ. Κουντουρά στην κυβέρνηση συνιστά casus belli, ενώ το Σαββατοκύριακο σε τηλεοπτική συνέντευξή του προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ότι αν δεν απομακρύνει τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση, θα μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια. «Αν τους κρατήσει, δεν περνάει νομοσχέδιο» είπε χαρακτηριστικά.

    «Εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, έστω και αν δεν έχουν κάνει ανταλλαγή ψήφου, ειδικά αυτούς, όπως η Χρυσοβελώνη και ο  Κουίκ, είναι αιτία πολέμου. Η παραμονή στελέχους με ανταλλαγή καρέκλας είναι θέμα αυτού που την ανταλλάσσει. Αλλά η παραμονή αυτών που δεν έχουν κάνει ανταλλαγή, για να χτυπούν εμένα, είναι αιτία πολέμου» είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασταμάτητος ο Καμμένος: Ο Τσίπρας με την «τουρίστρια» Κουντουρά στα «rooms to let» του Μαξίμου! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάβρος κατά Τσίπρα ο Καμμένος: Casus belli το να παραμείνουν Κουίκ και Χρυσοβελώνη



    ΣΧΟΛΙΑ