• Πολιτική

  Aνέλαβε καθήκοντα ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας

  • NewsRoom
  η τελετή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον απελθόντα Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά και τον νέο Υφυπουργό Στέφανο Γκίκα

  η τελετή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον απελθόντα Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά και τον νέο Υφυπουργό Στέφανο Γκίκα


  Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον απελθόντα υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, και τον νέο υφυπουργό, Στέφανο Γκίκα.

  Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής, ο απελθών υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, ευχήθηκε καλή θητεία και κάθε επιτυχία στον νέο υφυπουργό Στέφανο Γκίκα.

  Ο κ. Παπάς ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που του έκανε, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσφέρει, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα και τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών.

  Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, προσπάθησε να αναδείξει μέσω του θεσμού των “Περιφερειακών Διαλόγων”, ζητήματα νησιωτικότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε όλα τα νησιά.

  “Είμαι υπερήφανος που δώσαμε μόνιμη λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ στο ακριτικό Καστελλόριζο, χαράσσοντας έτσι την οδό, για ανάλογες μελλοντικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, δρομολογήσαμε την εξεύρεση λύσεων, για το μείζον ζήτημα της λειψυδρίας στη νησιωτική χώρα.

  Ως νησιώτης και Δωδεκανήσιος, θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, που κράτησαν όρθια τη ΝΔ και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, προσφέροντας με όλες τις δυνάμεις μου” ανέφερε ο ίδιος.

  Ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

  “Θα καταβάλω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την προώθηση του κυβερνητικού έργου σε ό,τι αφορά στην νησιωτικότητα, στα μικρά νησιά, στα μεγαλύτερα νησιά, στις ανάγκες των νησιών μας σε Αιγαίο και Ιόνιο.

  Παραλαμβάνω σήμερα την σκυτάλη από ένα πολύ δραστήριο πολιτικό στέλεχος, βουλευτή, υφυπουργό, τον Γιάννη Παππά, που αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη και στον οποίο εύχομαι υγεία και καλή προσωπική επιτυχία” δήλωσε ο κ. Γκίκας.

  Διαβάστε επίσης

  Γεραπετρίτης στην κυβέρνηση της Β. Μακεδονίας: «Εκπτώσεις από τα θεμελιώδη δεν νοούνται»

  Σταϊκούρας: Επέκταση της Ιόνιας Οδού και μεγάλα έργα ύδρευσης σε Δυτική Ελλάδα και Λέσβο

  ΠΑΣΟΚ κατά Χατζηδάκη: Ο συνταγματικός ρόλος της Βουλής δεν εξαντλείται σε επικοινωνιακά show  ΣΧΟΛΙΑ