ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Τσίπρας και Ανδρουλάκης δεν ξέρουν τι τους γίνεται και θέλουν να κυβερνήσουν
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ρωμαίου εκθειάζοντας τη πολιτική και δημοσιογραφική του δράση.
«Με μεγάλη θλίψη και βαθύ σεβασμό αποχαιρετούμε τον Γιώργο Ρωμαίο, που έφυγε σήμερα από κοντά μας.
Για τη δράση και τη συμμετοχή του στο ΠΑΚ δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, φυλακίστηκε στα χρόνια της δικτατορίας.
Υπήρξε διακεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας. Εξέφραζε σύγχρονες απόψεις και υπηρέτησε τη Δημοκρατική Παράταξη με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.
Ο Γιώργος Ρωμαίος αφήνει πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη με την πολιτική διαδρομή του και το συγγραφικό του έργο.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Διαβάστε επίσης
Μηταράκης: Ο φράχτης στον Έβρο θα επεκταθεί ανεξάρτητα από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
- Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.