• Πολιτική

    Ανδρουλάκης: «Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήμουν εθνικός κίνδυνος»

    • NewsRoom
    Ανδρουλάκης

    Νίκος Ανδρουλάκης


    Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε δημόσια τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήταν εθνικός κίνδυνος «Είναι αδιανόητο να αγωνίζομαι για τα εθνικά συμφέροντα και η κυβέρνηση να μου έχει στήσει μία τέτοια πλεκτάνη. Ενιωσα βαθύτατα πληγωμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Πρόεδρος του κόμματος

    «Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. Κατάφεραν να “φακελώσουν” ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού τους προσωπικού. Η παρακολούθησή μου παίρνει παράταση μέχρι την εκλογή μου στην ηγεσία. Ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και έληξε με την εκλογή μου. Είναι σαφές ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός εκκινούμενος από το Μαξίμου, ήθελαν ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρία, ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού τους. Το σχέδιό τους απέτυχε παταγωδώς», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

    «Ήταν εθνικός κίνδυνος η υπογραφή μου στο σχέδιο ResqEU»

    «Δύο υπουργοί της κυβέρνησης παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό και τα μέλη της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας. Ουδέποτε υπήρξε επίσημη προσπάθεια ενημέρωσής μου από κάποια υπεύθυνη δημόσια αρχή. Θέλετε να έρθω μόνος μου για να μου ψυθιρίσετε κάτι στο αυτί. Εσείς και η κυβέρνηση σας δεν αξίζετε να έχετε θέσεις ευθύνης. Εάν δεν ήμουν ευρωβουλευτής και αν αυτή η παράταξη δεν είχε ιδρύσει τις ανεξάρτητες αρχές σήμερα δεν θα γνωρίζαμε τίποτα γι’ αυτή την νοσηρή υπόθεση. Ήρθε η ώρα της αλήθειας χωρίς άλλες ψευδείς διαρροές. Χωρίς αυτές που διέψευσαν οι πρεσβείες της Αρμενίας και της Ουκρανίας», τόνισε σε άλλο σημείο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

    Ήταν εθνικός κίνδυνος η υπογραφή μου στο σχέδιο ResqEU ή μήπως ήταν εθνικός κίνδυνος ότι ζήτησα εμπάργκο όπλων για την Τουρκία διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Εάν τελικά ήμουν τόσο μεγάλος κίνδυνος ως ευρωβουλευτής τώρα που είμαι πρόεδρος του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος είμαι μεγαλύτερος κίνδυνος; Οι Έλληνες δικαιούνται να γνωρίζουν υποστήριξε ακόμη.

    «Ποτέ στην διαδρομή μου δεν ήμουν ευνοούμενος της εγχώριας ολιγαρχίας», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε ότι «δεν περπάτησα σε κόκκινα χαλιά». «Καλώ δημόσια τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήμουν δημόσιος κίνδυνος. Αύριο οφείλει να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό», επέμεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

    Διαβάστε επίσης

    Αχτσιόγλου: Ακρίβεια Μητσοτάκη και φορολογικά υπερέσοδα καταβροχθίζουν το εισόδημα

    Politico: Ανασκεύασε «με το γάντι» το δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις

    ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει την αυτογελοιοποίησή του με διαρροές για δήθεν ανασκευή του Politico»



    ΣΧΟΛΙΑ