ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι συμβαίνει με τη Metlen και τα big news που έρχονται, η αλήθεια για την Aktor, η επιστροφή της ΕΥΔΑΠ, τα κέρδη του Πασχάλη Δ. (γαμπρός του Βακάκη), ο Κορεάτης Χάρης Βαφειάς και το κρυφό ταλέντο της Λίλιαν Βιλδιρίδη
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την τραγική απώλεια δύο ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, -ενός εποχικού πυροσβέστη και ενός πυροσβέστη πενταετούς θητείας-, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για την απώλεια των δύο πυροσβεστών στο Ρέθυμνο.
«Η σκέψη μας βρίσκεται στους οικείους τους και στους συναδέλφους τους στο Πυροσβεστικό Σώμα», υπογραμμίζει ο κ. Ανδρουλάκης.
Ακόμη, επισημαίνει ότι «η Πολιτεία οφείλει να σταθεί έμπρακτα δίπλα στις οικογένειες των εκλιπόντων και σε όλους τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, με ουσιαστική στήριξη, μέριμνα, προστασία και αναγνώριση της επικίνδυνης αποστολής τους».
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Βαθύτατη θλίψη για τους δύο πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος
Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Προειδοποίηση πως το επενδυτικό σχέδιο της FIFA ενδέχεται να εγείρει ζητήματα ανταγωνισμού
- Νεκρός από παθολογικά αίτια ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Γυθείου
- Ιράν: Τα τρία σενάρια που εξέτασαν Τραμπ και Νετανιάχου
- Τουρνάς για τους θανάτους στο Ρέθυμνο: Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί την απώλεια δύο ανθρώπων του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.