ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα θετικά σχόλια του πρώην υπουργού Υγείας και τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού, προκάλεσαν οι αναφορές του Σωτήρη Τσιόδρα κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας.
Σε ανάρτησή του στο twitter, την οποία μάλιστα αναδημοσιεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ξανθός αναφέρει:
«Εξαιρετικός, κοινωνικά ευαίσθητος και επί της ουσίας προοδευτικός στο χθεσινό briefing ο Σωτήρης Τσιόδρας: μείωση κοινωνικών ανισοτήτων, αδιαπραγμάτευτο αγαθό για όλους τους λαούς τα εμβόλια για τον κοροναϊό, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εργάτες θύματα του ιού (και όχι υγειονομικές βόμβες)».
οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εργάτες θύματα του ιού (και όχι υγειονομικές βόμβες). (2/2)
— andreasxanthos (@andreasxanthos) May 16, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: Ζούσαν οι Έλληνες καλύτερα το 2019 από το 2026; (γράφημα)
- Ο κύβος ερρίφθη – Το σχέδιο της κυβέρνησης για Σαμάρα και οι κινήσεις του πρωην πρωθυπουργού
- Κίνα: Άλμα 25% στις εξαγωγές τον Αύγουστο – Νέο ρεκόρ στο εμπορικό πλεόνασμα
- Δίκη Βαλυράκη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τους δύο κατηγορούμενους ψαράδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.