• Πολιτική

    Ανδρέας Λοβέρδος για Εύα Καϊλή: Μιλούσαμε πριν τη συλλάβουν, κατέρρευσα όταν έγινε αυτό (video)

    • NewsRoom
    Εύα Καϊλή και Ανδρέας Λοβέρδος

    Εύα Καϊλή και Ανδρέας Λοβέρδος


    Στο σκάνδαλο QatarGate και την ανάμειξη της Εύας Καϊλή αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλεος!» του MEGA.

    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, μιλώντας στον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια, εξομολογήθηκε:

    «Είχαμε στενές σχέσεις. Πριν τη συλλάβουν, μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι βουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε.

    Την άλλη μέρα, συνέβησαν όσα συνέβησαν. Συζητούσαμε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι, στενοί φίλοι. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή, παρόλο που δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά».

    Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι: «Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά… Ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την ”έγλειφαν” και τη φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δεν μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Υπέπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία».

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια
    Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια

    Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι μίλησε με την αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα Καϊλή. «Μίλησα με την αδελφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Τον άντρα της τον έχω δει αμίλητο αλλά δεν έχουμε συστηθεί καν!».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ