ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο twitter.
«Υποβάλλομαι καθημερινά σε διαγνωστικές δοκιμασίες και ο μοριακός έλεγχος PCR με έβγαλε θετικό», ανέφερε.
«Με βρίσκει όμως τριπλά εμβολιασμένο και προς το παρόν χωρίς συμπτώματα. Ο Covid-19 είναι γύρω μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια και η μάσκα για να μη θέσουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας».
?Υποβάλλομαι καθημερινά σε διαγνωστικές δοκιμασίες και ο μοριακός έλεγχος PCR με έβγαλε θετικό. #COVID19 pic.twitter.com/HqnpwHi99f
— Andreas Katsaniotis (@katsaniotis) December 26, 2021
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.