• Πολιτική

    «Άναψαν τα αίματα» στον Νέο Βουτζά: Εξόργισε τους πολίτες ο Χρ. Σπίρτζης (video)

    • NewsRoom
    Χρήστος Σπίρτζης.

    Χρήστος Σπίρτζης


    Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των κατοίκων του Νέου Βουτζά για την πορεία των υλοποίησης των έργων αποκατάστασης από την φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής, τα επιδόματα και όλα τα ζητήματα αρωγής από κυβερνητικό κλιμάκιο.

    Στην ενημέρωση παίρνουν μέρος ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, η Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου καθώς κοι οι  δήμαρχουι Ραφήνας και Μαραθώνα, Βαγγέλλης Μπουρνούς και Ηλίας Ψινάκης.

    Η ένταση επικράτησε όταν πήρε τον λόγο ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος αρνήθηκε να ακούσει την άποψη των κατοίκων. Εκείνη τη στιγμή υπήρξαν παρεμβάσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι θέλησαν να θέσουν τα ερωτήματά τους στον υπουργό.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο κ. Σπίρτζης αναρωτήθηκε για ποιο λόγο επικρατεί αυτή η ένταση, με τους πολίτες να του απαντούν ειρωνικά. Μάλιστα ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες από ανθρώπους που πολιτεύονται με συγκεκριμένα κόμματα στο Μάτι, με τους πολίτες να αντιδρούν έντονα και τη συντονίστρια να ζητά να διακοπεί η συζήτηση. Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του στο Μάτι, σηκώθηκε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι για να διεξαχθεί ομαλά η συζήτηση και να μπορέσουν πάρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους για την τραγωδία.



    ΣΧΟΛΙΑ