ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότεροι από 2 τόνοι ακατάλληλων φρούτων κρίθηκαν ακατάλληλοι και δεσμεύθηκαν. Για την ακρίβεια, οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά δέσμευσαν πορτοκάλια και φράουλες συνολικού βάρους 2.204 κιλών αγνώστου προελεύσεως.
Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 98 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 1.854 κιλών και 70 ξυλοκιβώτια με φράουλες βάρους 350 κιλών, επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διατροφικό σκάνδαλο Εβροφάρμα: Άλλες δυο φορές είχαν «πιαστεί» για αλλοιωμένα τρόφιμα από τον ΕΦΕΤ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διατροφικό σκάνδαλο Εβροφάρμα: To υπερσύγχρονο εργοστάσιο και τα αλλοιωμένα τυριά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διατροφικό σκάνδαλο: Αποσύρθηκαν μεγάλες παρτίδες τυριών της Εβροφάρμας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απειλές Τραμπ κατά του Χαμενεΐ: Θα πρέπει τώρα να ανησυχεί πάρα πολύ
- Χρύσα Αράπογλου (Δήμαρχος Καλαμαριάς): Έκανα χρήση ΑΙ για την Μαρίνα – Το 1% των εσόδων θα αποδίδεται στο Δήμο, λέει το Υπερταμείο
- Ζελένσκι: Οι τριμερείς συνομιλίες πρέπει να οδηγήσουν στην ειρήνη – Χρειάζεται εντονότερη πίεση σε βάρος της Ρωσίας
- Wall Street: Νέο τεχνολογικό sell-off πιέζει τον Nasdaq – Ανοδικά ο Dow Jones χάρη στην Amgen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.