• Πολιτική

    Αγης Βερούτης: Γιατί διασύρεται το 60% των οικονομικά ενεργών Ελλήνων;

    • Contributor
    'Αγης Βερούτης

    ‘Αγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Πάνω 3.000.000 Έλληνες έχουν καθυστερημένες οφειλές προς το κράτος. Ανάμεσα σε Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία και Δήμους, οφείλονται από τους Έλληνες 83 δισεκατομμύρια ευρώ σε καθυστερημένες οφειλές. Οι Έλληνες αυτοί έχουν καταχωρηθεί στον Τειρεσία ως αφερέγγυοι διότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους τρελαμένους φόρους που σκαρφίστηκε το κράτος-απατεώνας, και δεν μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αυτοκίνητο ή σπίτι, ή μετοχές, διότι ΔΕΝ έχουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα.

    Των ιδίων επίσης οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι ανά πάσα στιγμή δυνατόν να μπλοκαριστούν και να κατασχεθούν από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ που έχει πρόσβαση στο κουμπί που έφτιαξε ο Χάρης Θεοχάρης ως ΓΓΔΕ.

    Ουσιαστικά το ανίκανο και κλέφτης κράτος-απατεώνας εμποδίζει το 60% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού να κάνει οικονομικές συναλλαγές.

    Τώρα ξεκινάνε και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, για να δημευτούν οι περιουσίες των ελεύθερων Ελλήνων (μη δημοσίων υπαλλήλων) για την πληρωμή των φόρων.
    Φόρων που σε αντίθεση με το Σύνταγμα των Ελλήνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ.

    Δυστυχώς δεν υπάρχουν δικηγόροι να καταγγείλουν την αντισυνταγματική και ληστρική συμπεριφορά αυτή του κράτους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

    Αφήνεται να διασύρεται το 60% των οικονομικά ενεργών Ελλήνων με υπερφορολόγηση.



    ΣΧΟΛΙΑ