ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 27χρονος άνδρας πιθανότατα από το Μπαγκλαντές που ζει στο Μπρούκλιν και είναι επηρεασμένος από τους τζιχαντιστές είναι ο βομβιστής στο Μανχάταν, όπως μεταδίδει η New York Post, η οποία ανέβασε στην ηλεκτρονική της έκδοση φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται αιμόφυρτος στον δρόμο.
Η Αστυνομία, η οποία τον κρατά στα χέρια της, θεωρεί το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια. Στόχος του δράστη σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ήταν η βόμβα να είχε ανατιναχτεί μέσα σε κάποιο βαγόνι για να μπορεί να χτυπήσει περισσότερο κόσμο, κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο με την στιγμή της έκρηξης στο σταθμό της Νέας Υόρκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στόχος το 2027 να πάψουμε να είμαστε η χώρα με το υψηλότερο χρέος στην Ευρώπη ως ποσοστό του ΑΕΠ- Η αναφορά στη Μαρίκα, για τη γιορτή της μητέρας
- Τασούλας για γιορτή της μητέρας: Τιμούμε και κάθε γυναίκα που ανέλαβε ρόλο μητέρας μέσα από την αγάπη
- Οι Σφουγγαράδες στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος
- ΔΥΠΑ: Τα 4 ανοιχτά προγράμματα για ανέργους – Οι νέες δράσεις για το 2026

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.