• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Η επενδυτική έκρηξη έχει ξεκινήσει- Θα φτάσουμε το 4%, πείτε του κ. Τσίπρα

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


    Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

    «Η Ελλάδα είναι ο πιο hot επενδυτικός προορισμός για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ότι εκτιμά το σύνολο του διεθνούς οικονομικού Τύπου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    «Έχει ξεκινήσει η επενδυτική έκρηξη. Ο μόνος που δεν το έχει καταλάβει είναι ο Αλέξης Τσίπρας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί.

    Απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως η ανάπτυξη δεν θα φτάσει στο 4% και πως η επενδυτική έκρηξη υπάρχει μόνο στα «προεκλογικά τους φυλλάδια, αλλά όχι στην πραγματική ζωή», ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε τη σημασία του γεγονότος ότι «ξεκολλάνε», όπως χαρακτηριστικά είπε, όλα τα μεγάλα έργα, όπως, για παράδειγμα, το Ελληνικό και πως όλα αυτά «είναι σημάδι ότι το επενδυτικό κλίμα πράγματι αλλάζει».

    «Όταν αναλάβαμε την εξουσία, ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας ήταν κάτω του 1,7 και πάμε να κλείσουμε πάνω από το 2% το 2019. Αυτό είναι ακριβώς η απόδειξη ότι το κλίμα αλλάζει. Και θα φτάσουμε το 4%, πείτε του κ. Τσίπρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.



    ΣΧΟΛΙΑ