ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν πρέπει να κλειστεί η Ευρώπη στο καβούρι της, να γίνει σκαντζόχοιρος. Αν θέλουμε μια αποτελεσματική αρχιτεκτονική ασφάλειας, οφείλουμε αυτή να την οικοδομήσουμε». Αυτή ήταν η…πρωτότυπη απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου, σχετικά με την ευρωπαϊκή ασφάλεια.
Σε ένα ακόμα επικό σαρδάμ και… αλλοίωση παροιμιών ο Έλληνας πρωθυπουργός μπέρδεψε το καβούρι με το καβούκι και τη χελώνα με το σκαντζόχοιρο!
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει τις παραδοσιακές παροιμίες, και κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με ζώα. Η προηγούμενη φορά ήταν η περίφημη πλέον φράση με την ουρά του γαϊδάρου, όπου το συμπαθές τετράποδο αντικαταστάθηκε από την καμήλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Τσίπρας: «Το θέμα εκλογής αρχιμουφτή έχει ανοίξει εδώ και καιρό»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: Aποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των πυροσβεστών πενταετούς θητείας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλ. Τσίπρας: Άστοχη η παρέμβαση του Ντ. Τούσκ για το προσφυγικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιορτή των μουσείων για την Διεθνή Ημέρα με ελεύθερη είσοδο
- Έμεινε από λεφτά το Ταμείο Ανάπτυξης – Κενό 4 δις. ευρώ- Στον αέρα δεκάδες επενδυτικά σχέδια
- Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία – Εγκρίθηκε το μέρισμα 0,5 ευρώ
- Λιμάνι Λαυρίου: Σύμβαση με την Marinetek Adriatic για πλωτούς λιμενοβραχίονες και προβλήτες – Στα 20 εκ. ετησίως το κέρδος των επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.