ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν δήλωσε χθες ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν αναμένεται να αποσύρει τους δασμούς που επιβάλλονται στην ξυλεία του Καναδά, στο πλαίσιο κινήσεων ενδεχόμενης χαλάρωσης των δασμών που εξετάζει ο Λευκός Οίκος, ώστε να καταπολεμήσει τον πληθωρισμό.
“Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζω κάτι τέτοιο δεν εξετάζεται, τουλάχιστον στο πλαίσιο των κινήσεων που ο πρόεδρος επεξεργάζεται,” δήλωσε η Γέλεν, αναφερόμενη στους δασμούς 11,64% για την αντιστάθμιση κυβερνητικών επιχορηγήσεων που εφαρμόζονται στις περισσότερες εισαγωγές καναδικής ξυλείας στις ΗΠΑ.
Η Γέλεν προέβη σε αυτές τις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια μιας επίσκεψής της, στην ειδική περιοχή ιδιοκτησίας των Ινδιάνων (Rosebud Sioux Tribe reservation) που βρίσκεται στη Νότια Ντακότα.
Διαβάστε επίσης
Τζάνετ Γέλεν: Όλες οι χώρες πρέπει να βάλουν φόρο 15% στα κέρδη των εταιρειών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για το γήπεδο: Η UBS επιβεβαίωσε πως ο Μυστακίδης έχει άμεσα διαθέσιμα 250 εκατ. ευρώ
- Με απόφαση Φλωρίδη σε αναστολή η Ιατροδικαστική Yπηρεσία Πάτρας
- Ασπροχώρι Ωρωπού: Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα – Έπεσαν οι άνεμοι, βελτιωμένη η εικόνα
- Rolex Datejust: Ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας
