• Οικονομία

    Τουρισμός για Όλους: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων


    Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης συμμετοχής στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” παρατείνεται έως την Δευτέρα 12/7/2021 η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας “tourism4all.gov.gr”.

    Κατά συνέπεια, από το Σάββατο 10/7 έως και τη Δευτέρα 12/7, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

    Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση, και συνεπώς καλούμε τους ενδιαφερόμενους να αξιοποιήσουν τις 3 ημέρες παράτασης για να αιτηθούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

    Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε ότι δίνεται τριήμερη γενική παράταση και έτσι «Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, στις 10, 11 και 12 Ιουλίου, οι πολίτες ασχέτως του αριθμού του ΑΦΜ τους, μπορούν μα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους».

    Όπως είπε η Σοφία Ζαχαράκη έχουν ήδη γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher.

    «Hδη έχουμε 368.000 voucher από πέρσι, είχαν χρησιμοποιηθεί περίπου 40.000, έχουν μείνει δηλαδή ας πούμε 320.000 συν τα φετινά, μπορούμε να φθάσουμε φέτος σε περισσότερους από 600.000 ωφελούμενους του προγράμματος», είπε η Σοφία Ζαχαράκη στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι «πέρσι ήταν τέσσερις ημέρες, φέτος μπορούν αν είναι και δύο ή τρεις. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμα για τους ωφελούμενους».

    Διαβάστε επίσης

    Τουρισμός για όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ