• Οικονομία

    Το «όχι» του Αμπράμοβιτς στον πλουσιότερο άνθρωπο της Βρετανίας, «βασιλιά» των πετροχημικών

    Αμπράμοβιτς

    Roman Abramovich


    Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είπε «όχι» στην πρόταση του πλουσιότερου ανθρώπου στη Βρετανία για την εξαγορά της Τσέλσι, σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mail».

    O δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των «μπλε». Ωστόσο ο 51χρονος Αμπράμοβιτς απέρριψε την πρόταση του Ράντκλιφ, διευκρινίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να κόψει τους δεσμούς του με την Τσέλσι, την ιδιοκτησία της οποίας απέκτησε το 2003.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο ίδιος αποφάσισε να αναστείλει τα σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου.

     Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο 65χρονος Ράτκλιφ είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά παρακολουθεί αγώνες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς το γήπεδο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του. Η περιουσία του εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 20 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ πριν από επτά μήνες απέκτησε την ελβετική Λοζάνη, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας του για τον τοπικό αθλητισμό και θέλοντας να δει το σύλλογο να παίζει τελικά στο Champions League.

    Είναι κάτοχος του διεθνούς κολοσσού πετροχημικών «Ineos», ενώ διαθέτει και εισιτήριο διαρκείας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αρχίζει η έρευνα για τη Folli Follie: Tα δύο σενάρια και ο ρόλος της ελεγκτικής εταιρείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Έλληνες επιχειρηματίες που κάνουν «απόβαση» στο Λονδίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απίστευτη ιστορία της Όλγας Ψωμιάδη(του Παύλου): σε διαμερισματάκι, μικρότερο απ τη πισίνα της έπαυλης της, στη Μύκονο (Θνητών όλβιος εις το τέλος ουδείς)



    ΣΧΟΛΙΑ