• Ο Κουτσολιούτσος και τα σπίτια σε Σπέτσες και Κηφισιά που βγαίνουν στο σφυρί, οι απειλές της κ. Καίτης και η δικαίωση του wiseman στο Χρηματιστήριο

    Το σημαντικό είναι ότι ο Μεξικάνος σύντομα, θα βγάλει σε πλειστηριασμό όλα τα σπίτια και τα οικόπεδα του Κουτσολιούτσου για να πάρει τα λεφτά του. Το σπίτι στις Σπέτσες και στην Κηφισιά. 

    image

    Εισακούστηκαν οι προσευχές του μοναχού στο Χρηματιστήριο

    Εμείς οι μοναχοί του Αγίου Όρους έχουμε και το χάρισμα της ενόρασης, είναι αλήθεια.

    Όταν λοιπόν χθες σας έλεγα ότι εδω στον WISEMAN «το αμερικανικό fund ολοκλήρωσε τις ρευστοποιήσεις της μετοχής Mytilineos εν όψει κλεισίματος των βιβλίων στις 30 Σεπτεμβρίου» και ότι «οι φίλιες δυνάμεις του βασικού μετόχου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Γιώργου Περιστέρη» στηρίζουν με δυναμικές αγορές μετοχών τον όμιλο, είναι απολύτως φυσικό στο Χρηματιστήριο να βλέπουμε την μετοχή της Mytilineos πρώτη σε απόδοση στον δείκτη FTSE 25.

    Η μετοχή ΜΥΤΙΛ 2,30% 36,44 έκλεισε με κέρδη 4,5%.

    Αμέσως μετά ακολουθεί ο ΟΤΕ ΟΤΕ 0,22% 13,96  και στην τρίτη θέση (όσον αφορά την ημερήσια χρηματιστηριακή απόδοση) είναι η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ 2,45% 15,92 και της Τέρνα Ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ 1,95% 17,74  με κέρδη πέριξ του 2,5%.

    Με άλλους όρους θα ξεκινήσει αύριο το buy back των μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

     

    Οι 3 στενοί συνεργάτες του Prem Watsa στην Αθήνα

    Φωκίων Καραβίας, Γιώργος Χρυσικός και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου είναι οι τρεις πιο στενοί συνεργάτες του Prem Watsa στην Ελλάδα.

    Την Τρίτη το βράδυ ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου άνοιξε την βεράντα του γραφείου του στη Eurolife, στην οδό Πανεπιστημίου για να δειπνήσει ο μεγαλομέτοχος του Ομίλου με τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Άδωνι Γεωργιάδη και ολίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

    Επιδόθηκαν σε ψαροφαγία άνευ γραβάτας και στις χαλαρές στιγμές άκουσαν ωραίες ιστορίες του Άδωνι Γεωργιάδη από τις εποχές της Τρόικας.

    Την Τετάρτη, το πρωί ο Prem Watsa συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και το μεσημέρι, 15 από τους μεγαλύτερους πελάτες της Eurobank είχαν την ευκαιρία για ένα γεύμα εργασίας με τον άνθρωπο που στηρίζει την τράπεζα αλλά και την Ελληνική Οικονομία.

    Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι κ.κ. Μυτιληναίος, Βασιλάκης, Στασινόπουλος, Τζαννετάκης, Ρέτσος, Μήτσης, Νικολαΐδης, Παντελιάδης, Μασούτης, Αθανασίου, Σαράντης και Δράγνης.

    Όλο το πρόγραμμα των επαφών του Prem Watsa  το καθόρισε ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης της V+O αλλά σε κάθε του βήμα ακολουθούσαν οι 3 κορυφαίοι του Ομίλου, οι οποίοι άφησαν στην άκρη τις μεταξύ τους διαφορές και παρουσίασαν μια ομοιογενή ηγετική ομάδα στον βασικό τους μέτοχο…

     

    Η Καίτη Κουτσολιούτσου απειλεί θεούς και δαίμονες

    Ας αποδεχθούμε το γεγονός ότι το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Κουτσολιούτσου ήταν σκληρό.

    Από τα χαμηλά στα ψηλά πατώματα και τώρα πίσω στα πολύ χαμηλά, στα σκοτεινά κελιά της φυλακής…

    Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά της κ. Καίτης Κουτσολιούτσου, να επισκέπτεται τα καταστήματα της Folli Follie και Ηeaven on Earth στα βόρεια προάστια της Αθήνας και να απειλεί τους/τις εργαζόμενους(-ες) στα καταστήματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ότι «έρχεται το τέλος», «θα μπει λουκέτο και θα μείνουν απλήρωτοι» και ότι μόνον αν η οικογένεια αναλάβει τον έλεγχο του Ομίλου μπορούν να δουν άσπρη μέρα.

    Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να υπάρξει παλιννόστηση της οικογένειας Κουτσολιούτσου στον Όμιλο Folli Follie.

     

    Οι “φιλίες” και ο πλειστηριασμός των σπιτιών του Κουτσολιούτσου

    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, τον Μάιο του 2018, όταν είχε «σκάσει» το σκάνδαλο της Folli Follie, έτρεξε σε φίλους και γνωστούς για να τον βοηθήσουν.

    Ένας από αυτός ήταν ένας Μεξικάνος επιχειρηματίας.

    Ο Andres Holzer Neumann, πρώην Αντιπρόεδρος της DUFRY AG, ήταν ο άνθρωπος που δάνεισε τον Κουτσολιούτσο και την σύζυγο του Καίτη το ποσό των 36,450 εκατ. ευρώ με ενέχυρα το θηριώδες σπίτι στις Σπέτσες που βρίσκεται σε οικόπεδο 50.000 μέτρων, επιπλέον 6 οικόπεδα στο ίδιο νησί και ένα σπίτι στην Κηφισιά που έχει οικοδομηθεί σε οικόπεδο 1.800 τ.μ.

    Ο δανεισμός έγινε μέσω της ελβετικής εταιρείας PETRUS AG, η οποία εδρεύει στην Βασιλεία.

    Η συμφωνία προέβλεπε η πρώτη δόση των 14.000.000 ευρώ να επιστραφεί στον Μεξικανό επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2018 και το υπόλοιπο ποσό των 22.450.000 ευρώ τον Μάιο του  2024.

    Όμως ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου, αφού πήραν τα ωραία τα λεφτά του Μεξικάνου σε τράπεζες του Χονγκ Κονγκ, της Αθήνας, της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου, αποφάσισαν να κάνουν τα «παγώνια».

    Δηλαδή να μην του επιστρέψουν τα 14.000.000 ευρώ στην προσυμφωνημένη ημερομηνία.

    Όμως όταν ο Κουτσολιουτσος δεν κατέθεσε την πρώτη δόση, τότε ο φίλος του Andres Holzer Neumann τού έκανε αγωγή, ζητώντας να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό.

    Ο Κουτσολιούτσος όμως προσέφυγε στα δικαστήρια και με διάφορες δικαιολογίες προσπάθησε να καθυστερήσει την πληρωμή όχι μόνο της συνολικής απαίτησης, αλλά και των 14.000.000 ευρώ.

    Τελικά το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε στις 2 Ιουλίου του 2021 να καταβληθούν άμεσα τα 14.000.000 ευρώ με τόκο 7% κατ’ έτος καθυστέρησης στον HOLZER.

    Αναλυτικά το θέμα θα το διαβάσετε σε άλλες σελίδες του mononews.gr.

    Το σημαντικό είναι ότι ο Μεξικάνος σύντομα θα βγάλει σε πλειστηριασμό όλα τα σπίτια και τα οικόπεδα του Κουτσολιούτσου για να πάρει τα λεφτά του.

    Το σπίτι στις Σπέτσες και στην Κηφισιά. Απλά είναι θέμα κάποιων μηνών και χρειάζεται κάποιες ακόμα δικαστικές αποφάσεις.

    Τελικά ο κ. Δημήτρης «δεν έχει τον θεό του».

    «Πιστολιάζει ακόμα και τους κολλητούς του φίλους».

    H κατοικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες

     

    H κατοικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες

     

    H κατοικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες

     

    H κατοικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην Κηφισιά

     

    Tα ομόλογα των εφοπλιστών….

    Διαβάζετε κι ακούτε ότι μετά την μεγάλη επιτυχία της Costamare Participation (συμφερόντων Κωνσταντακόπουλου) στην ελληνική αγορά ομολόγων (άντλησε 100 εκατ. Ευρώ με επιτόκιο 2,7%), ετοιμάζεται η έκδοση εταιρικού ομολόγου της Capital Product Partners  του Ευάγγελου Μαρινάκη που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εγκρίσεων, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    H Capital Product Partners είναι εισηγμένη στον Nasdaq.

    Αυτά τα διαβάζετε -πρώτα το “M”- και μετά στις άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

    Σήμερα θα σας πω ότι την ώρα της προσευχής ήρθε ένας μοναχός για να μου ψιθυρίσει ότι ένα ανάλογο «λαϊκό» ομόλογο των 1.000 Ευρώ θα βγει στην Ελληνική Αγορά και από τον Γιάννη Κούστα της DANAOS επίσης εισηγμένης στην Wall Street.

     

    Ο Εφοπλιστής και η κυρία από το γραφείο κορυφαίου πολιτικού

    Είναι πολύ γνωστός εφοπλιστής τόσο για τις αγαθοεργίες και τις δωρεές όσο και για το γεγονός ότι διατυπώνει πολύ καθαρά τις απόψεις του.

    Τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε να τον συνοδεύει διαρκώς μια εξαιρετικά κομψή, διακριτική και στυλάτη κυρία, την οποία όμως θυμάμαι να έχω συναντήσει ως συνεργάτη κορυφαίου πολιτικού προσώπου όταν αυτός κατείχε κορυφαία αξιώματα.

    Η όμορφη κυρία συνοδεύει τον εφοπλιστή ακόμη και στις μικρές κρουαζιέρες του σαββατοκύριακου με το -όχι και τόσο μικρό- σκάφος του…

     

    Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.