• Η Μακ Γκίνες και ο Στουρνάρας, ο άθλος του Σοφού, η μάχη του 5G με Τσαμάζ και Ζαρκαλή και τα στεγανά του Γρηγόρη Δημητριάδη

    Λοιπόν οι πληροφορίες για το σπίτι στο Σούνιο η στο Λαύριο η στο Βρωμοπήγαδο (πείτε το όπως θέλετε) είναι οι εξής: Ο ιδιοκτήτης του λέγεται Περόνε (είναι δύο αδέλφια) και είναι Ιταλικής καταγωγής.

    the wise man
    image
    the wise man

    Η Μακ Γκίνες και ο Στουρνάρας

    Η κυβέρνηση έχει, όπως πληροφορείται η στήλη, ενημερωθεί μέχρι κεραίας για τις λεπτομέρειες της πρότασης του Γιάννη Στουρνάρα για την σύσταση – επιτέλους – bad bank ή Asset Management Company (πείτε όπως θέλετε…) και ήρθε η ώρα να μας πει αν την υιοθετεί ή όχι…

    Και πώς να κάνει, όμως, πίσω τώρα που η Κομισιόν ανοίγει το θέμα και την επόμενη εβδομάδα η Ιρλανδή Επίτροπος αρμόδια για την Οικονομική Σταθερότητα Μάιρεντ Μακ Γκίνες θα παρουσιάσει το σχέδιο δημιουργίας εθνικών bad banks.

    Το timing είναι κατάλληλο και ο διοικητής της ΤτΕ φρόντισε να είναι έτοιμος… Το μπαλάκι πλέον είναι στο Μέγαρο Μαξίμου και αναμένονται εξελίξεις…

    Ο Θέμης έκλεισε το deal

    Ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός κατάφερε σε συνεργασία με ξένο δικηγορικό γραφείο να συντονίσει τους ομολογιούχους-πιστωτές της Folli Follie και εν τέλει να υπάρξει σύμπνοια με την σημερινή διοίκηση της εταιρείας.

    Το σχέδιο εξυγίανσης εγκρίθηκε και η πολύπαθη Folli περνάει στον έλεγχο των πιστωτών…

    Όσο για την αγία οικογένεια Κουτσολιούτσου μετά την εξέλιξη αυτή θα δει το ποσοστό της να προσγειώνεται λίγο πάνω από το 3%! Όλο και κάποια «αγκαλιά» θα βρουν τα μέλη της στην φυλακή για να τους απαλύνει τον πόνο…

    5G: Έτοιμοι για τις άδειες

    Ο Άλεξ Πατέλης έδωσε το σύνθημα…

    Σε μια εβδομάδα θα έχουμε, είπε, τη δημοπράτηση των αδειών για το 5G.

    Στον ΟΤΕ ετοιμάζονται πυρετωδώς όπως και στην Wind.

    Για τον Cosmote μαθαίνω ότι ο Μιχάλης Τσαμάζ ασχολείται σε καθημερινή βάση με την επικείμενη επένδυση.

    Φυσικά και το αφεντικό της WIND ο Νάσος Ζαρκαλής ετοιμάζεται να ρίξει όλα τα όπλα στην μάχη.

    Άλλωστε έχει αποδείξει οτι διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά  σε όλα τα επίπεδα και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλες του τις κινήσεις.

    Τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα διοχετευθούν κατά 25% στο fund Φαιστός για τη χρηματοδότηση start-up επιχειρήσεων και το Ταμείο Ανάκαμψης θα χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας στους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους.

    Ερρίκος Ντυνάν: Ξεκινά την αναζήτηση αγοραστή η Πειραιώς

    Με βάση το νέο business plan που ετοιμάζει η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα για τις κινήσεις που θα γίνουν με στόχο την πώληση των μη τραπεζικών συμμετοχών θα συσταθεί ένα SPV, στο οποίο θα περάσουν τα συγκεκριμένα assets.

    Ένα από τα εξω-χρηματοπιστωτικά assets της Πειραιώς είναι το θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν».

    Η στήλη πληροφορείται ότι στο παρασκήνιο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την πώληση της εταιρείας που διαχειρίζεται το νοσοκομείο και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι της διεκδίκησης να μπει και το CVC.

    Ο Γρηγοριάδης έβαλε στεγανά

    Μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε από τις διαρροές για τις διπλοεγγραφές όσον αφορά την μέτρηση των κρουσμάτων του COVID-19 – από πού προήλθαν οι διαρροές είναι άλλου παπά ευαγγέλιο – ο εξ απορρήτων και εξάδελφος του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης μαθαίνω ότι ενεργοποίησε ολόκληρη επιχείρηση σιγής ασυρμάτου και ζήτησε από υπουργούς και βουλευτές να… αποφεύγουν τις δηλώσεις για το θέμα.

    Κι αυτό διότι αποφασίστηκε τις απαντήσεις να τις δώσει ο Κυριάκος, όπως κι έγινε.

    Λέγεται ότι έχει και πισίνα

    Λοιπόν οι πληροφορίες για το σπίτι στο Σούνιο ή στο Λαύριο ή στο Βρωμοπήγαδο (πείτε το όπως θέλετε) είναι οι εξής: Ο ιδιοκτήτης του, κάποιος κύριος Περόνε είναι Ιταλικής καταγωγής.

    Παλαιότερα , είχε αναθέσει σε γνωστό μεσίτη του Σουνίου την πώληση της βίλας, έναντι 1.200.000 ευρώ.

    Η θέση του ακινήτου είναι μοναδική, καθώς οι χώροι του απέχουν 5 μέτρα από την Θάλασσα, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα, κάνοντας τον επισκέπτη να νιώθει μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση.

    Σύμφωνα με παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, το συγκεκριμένο ακίνητο-φιλέτο είχε τιμή ανά τ.μ. 8.571 ευρώ ήτοι 1.200.000 ευρώ για 140 τ.μ. μαζί με το παραθαλάσσιο οικόπεδο του ενός στρέμματος που το περιβάλει.

    Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση (ενδοδαπέδια θέρμανση) και χωρίζεται δε δυο επίπεδα. Διαθέτει δυο κουζίνες, δυο σαλόνια και δυο μπάνια.

    Σύμφωνα με την περιγραφής χαρακτηρίζεται «ανακαινισμένο, βαμμένο, επιπλωμένο», κατάλληλο τόσο για εξοχικό όσο και για επαγγελματική χρήση.

    Στον περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου λέγεται ότι υπάρχει πισίνα, αν κι αυτό το στοιχείο δεν προκύπτει μέσα από το φωτογραφικό υλικό της αγγελίας.

    Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο, τα κουφώματα είναι ξύλινα, υπάρχει playroom και ασανσέρ που διευκολύνει τους ενοίκους.

    Αντιγραφές

    Ξέρουμε ότι η στήλη wiseman έχει πιστούς αναγνώστες – πολλούς θα λέγαμε…Από 10.000  ως 14.000 μοναδικούς χρήστες ανά ημέρα.

    Το προϊόν της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 3 ετών, την οποία θα θέλαμε να μην την κοπιάρουν κάποιοι αβίαστα και σε καθημερινή βάση.

    Το μήνυμα απευθύνεται προς τη διεύθυνση του συμπαθούς site emea.gr.

    Την καλούμε λοιπόν να μην αντιγράφει σε καθημερινή βάση στο section «παρασκήνια-φήμες» τον Wiseman, διότι δεν τους τιμά και θέλουμε να πιστεύουμε εδώ στο mononews.gr ότι όλο αυτό δεν γίνεται με δόλο…

    Ωστόσο, η καθημερινή – συστηματική εδώ και αρκετό καιρό – αντιγραφή της θεματολογίας του Wiseman δεν μας πείθει ότι γίνεται κατά λάθος ή εκ παραδρομής.

    Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω…