• Οι εντολές του Γεραπετρίτη, οι μυστικές κουβέντες της Alpha Bank με 20 εφοπλιστές, ο χαρισματικός Κοντογούρης στην Πειραιώς και τα χαμόγελα του υπουργού με 2 εφοπλιστές

    Σε μια κίνηση η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε, προσπάθησε να προχωρήσει η διοίκηση της ALPHA BANK. Να σηκώσει με συνοπτικές διαδικασίες 200 εκατ. ευρώ από τις αγορές, μέσω μικρής ομολογιακής έκδοσης….

    image

    Οι συζητήσεις της Alpha Bank με 20 εφοπλιστές

    Σε μια κίνηση η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε, προσπάθησε να προχωρήσει η διοίκηση της ALPHA BANK ΑΛΦΑ -1,21% 1,63.

    Να σηκώσει με συνοπτικές διαδικασίες 200 εκατ. ευρώ από τις αγορές, μέσω μικρής ομολογιακής έκδοσης.

    Η σκέψη ήταν να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ρευστότητα που έχουν οι Έλληνες εφοπλιστές το 2022.

    Για αυτόν τον λόγο επικοινώνησαν με 20 Έλληνες εφοπλιστές οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

    Δηλαδή να τοποθετήσουν περίπου 10 εκατ. ευρώ ο καθένας στο ομόλογο αυτό.

    Η διοίκηση της ALPHA όπως και όλοι οι τραπεζίτες γνωρίζουν ότι το κόστος του χρήματος θα αυξηθεί περαιτέρω στους επομένους μήνες και για αυτόν τον λόγο προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την παρούσα συγκυρία.

    Τελικώς  όμως η προσπάθεια άγνωστο γιατί δεν ολοκληρώθηκε.

    Σε κάθε περίπτωση παρά τις αρνητικές συνθήκες, το 2022, η Τράπεζα στοχεύει σε Απόδοση Ιδίων Κεφαλαίων 6%, ως βάση για την επίτευξη των μεσοπρόθεσμων στόχων της.

    Αυτό εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Βασίλης Ψάλτης στο μήνυμά του προς τους μετόχους.

    Η τακτική γενική συνέλευση της AlphaBank θα γίνει την Παρασκευή.

    Ο Κοντογούρης στην Πειραιώς

    Ο ιδιαίτερα έμπειρος και χαρισματικός Αχιλλέας Κοντογούρης αναλαμβάνει και επίσημα επικεφαλής του νέου κλάδου Wealth & Asset Management της τράπεζας Πειραιώς.

    Η Πειραιώς εξαγόρασε την εταιρεία του κ. Κοντογούρη Iolcus και έτσι τώρα η τράπεζα μπαίνει δυναμικά και σε αυτόν τον τομέα.

    Άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων είναι λάτρης του βιβλίου, της ορειβασίας ενώ του αρέσει πολύ το κολύμπι.

    Να σημειωθεί ότι η Grant Thornton S.A ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και η δυναμική δικηγορική εταιρεία Potamitis Vekris ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς στη Συναλλαγή με την IOLCUS.

     

    Τράπεζα Πειραιώς: Μια ακόμη μεταφορά στην Brantyre Capital

    Μετά την μεταφορά της εταιρείας «Ημιθέα», που ελέγχει το Ερρίκος Ντυνάν, αλλά και μια σειρά από άλλες μη κύριες συμμετοχές, η τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε και την εισφορά της συμμετοχής 11,84% στην Attica Συμμετοχών, στο πλαίσιο του πλάνου εξυγίανσής της.

    Πρόκειται επί της ουσίας για το project Mayfair, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει τους κεφαλαιακούς δείκτες της τράπεζας κατά 180 εκατ. ευρώ.

    Η Blantyre Capital Limited είναι εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα το Λονδίνο.

    Η Blantyre διαχειρίζεται μακροχρόνια δεσμευμένα επενδυτικά κεφάλαια άνω του 1,6 δισ. ευρώ για λογαριασμό θεσμικών επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και ιδιωτικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, ταμείων, ιδρυμάτων, ιδιωτικών κεφαλαίων και family offices.

    Γιατί ο Γιώργος Γεραπετρίτης παγώνει προμήθειες και συμβάσεις στο Δημόσιο

    Μέρες που ζούμε με τις πυρκαγιές να καταστρέφουν μαζί με τα δάση και τις ελπίδες  για ανθρώπινες και ανεκτές συνθήκες διαβίωσης στο Λεκανοπέδιο, να ασχολείσαι με τον ανασχηματισμό είναι ιεροσυλία.

    Όμως επειδή ο επικείμενος ανασχηματισμός – ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο  μετά  απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να  μην πάει σε πρόωρες εκλογές το Σεπτέμβρη – μπορεί να έχει και οικονομικές συνέπειες, ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε αφήσει αδιάφορο τον  Wiseman.

    Σας ενημερώνω λοιπόν ότι σύμφωνα με «σήμα» που έστειλε τις προηγούμενες ημέρες ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε όλους τους υπουργούς βάζει φρένο σε διατάξεις για τις νομιμοποιήσεις δαπανών εκ των υστέρων.

    Αυτό προφανώς οδηγεί σε πάγωμα των  συμβάσεων  εργασίας, των προμηθειών καθώς και των των δημόσιων οργανισμών που επιβλέπονται από τα υπουργεία.

    Ο κ. Γεραπετρίτης επικαλούμενος προδήλως και την καθηγητική του ιδιότητα τονίζει σε μήνυμα του , ότι  τίθεται σοβαρό νομικό και πολιτικό ζήτημα  από την πρακτική που «παρατηρείται περιοδικά να να κατατίθενται διατάξεις οι οποίες αφορούν εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις.

    Ζητάει , επομένως, να μην εντάσσονται τέτοιες διατάξεις στα οικεία νομοσχέδια, ενώ αναφέρει πως το Υπουργείο Οικονομικών κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες που αφορούν τις σχετικές δαπάνες.

    Ηδη καταγράφονται οι πρώτες παρενέργειες στο Υπουργείο Ενέργειας όπου όπως έμαθα Πρόεδρος Δημόσιου Φορέα που υπάγεται σε αυτό  του διεμηνύθη από  τον Κώστα Σκρέκα πως μέχρι το τέλος της θητείας του  δε θα μπορεί να υπογράψει ούτε ένα ένταλμα για προμήθειες και πως «θα δούμε από το Σεπτέμβριο» τι μπορεί να αλλάξει.

    Γεγονός, το οποίο σημαίνει πως παγώνουν οι προσλήψεις για το απαραίτητο προσωπικό, ενώ οι εργαζόμενοι στο φορέα θα βρεθούν μετέωροι καθώς δε μπορεί να υπογραφεί η ανανέωση των συμβάσεών τους δαπανών που έγιναν σε δημόσιους φορείς.»

    Όλα για την επικοινωνία του Ξηρουχάκη στο ΤΧΣ 

    Φαίνεται ότι εκεί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ)  ελλείψει ουσιαστικού έργου τους απασχολεί ιδιαιτέρως ο τομέας της «επικοινωνίας».

    Για αυτό άλλωστε έχουν μαζευτεί πέριξ του διευθύνοντος συμβούλου Ηλία Ξηρουχάκη (χρόνια πολλά για χθες ο Wiseman δεν έχει προσωπικές εμπάθειες για αυτό και δεν χρειάζεται διαμεσολαβητές) τόσοι επικοινωνιολόγοι και εταιρείες δημοσίων σχέσεων.

    Και επειδή όλα αυτά κοστίζουν αποφάσισαν να κάνουν οικονομία.

    Έτσι, στο διοικητικό συμβούλιο προχθές όταν τέθηκε το ζήτημα τι θα γίνει με την θέση Communications & Public Relations Officer, αποφασίστηκε ομόφωνα να μην καλυφθεί η θέση.

    Όμως μία που  η δαπάνη για τη συγκεκριμένη θέση είχε προβλεφθεί και εγκριθεί , είπαν να μην πάνε τα χρήματα χαμένα.

    Βλέπετε  η συγκεκριμένη θέση – τρία χρόνια δεν κατόρθωσαν να την μεταφράσουν – είχε αποφασιστεί όταν το πάνω χέρι το είχαν οι θεσμοί και για αυτό είχε  καλυφθεί με όλους τους τύπους δηλαδή προκήρυξη κλπ, κλπ.

    Τώρα λοιπόν μαθαίνω ότι  τα χρήματα που προβλεπόταν για την κάλυψη της θέσης αυτής πρότεινε ο κ. Ξηρουχάκης  να επιμεριστούν οι δύο άλλοι επικοινωνιολόγοι, αφού βεβαίως  προηγουμένως καταθέσουν νέες προτάσεις  με νέες αρμοδιότητες αυξημένα καθήκοντα και άλλα τέτοια, τα οποία θα δικαιολογούν την αύξηση των αποδοχών τους.

    Για να τελειώνει το καλαμπούρι το ΤΧΣ είναι ένας πολυδάπανος θεσμός που μας τον επέβαλαν οι δανειστές αμφίβολης χρησιμότητας και απεδείχθη   αναποτελεσματικός μία που το Δημόσιο δεν θα εισπράξει ούτε το 10% όσων έχει διαθέσει για τη σωτηρία των τραπεζών.

    Το τελευταίο που χρειάζεται επομένως είναι να μας το θυμίζουν κιόλας με τέτοιες μεθοδεύσειις.

    Ο Σταϊκούρας και ο Μιχάλης Σάλλας

    Ήταν γνωστό σε όσους παρακολουθούν από κοντά και χωρίς παρωπίδες, ότι όλη αυτή η ιστορία με τους διακανονισμούς των κόκκινων δανειοληπτών και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό δεν πήγαινε τόσο καλά.

    Ηρθε χθες να το επιβεβαιώσει και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας  ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές κατά των servicers και των τραπεζιτών.

    Παρούσα στην παρουσιάση των στοιχείων και νέα ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου,  η οποία μου μεταφέρουν ότι είναι «καλή στη δουλειά της.

    Ο λαλίστατος προκάτοχος της Φώτης Κουρμούσης , φρόντισε να  εγκαταλείψει εγκαίρως το «πλοίο» πριν πάρει επικίνδυνη κλίση, και εντάχθηκε στην  οικογένεια του ΤΧΣ.

    Τα πενιχρά αποτελέσματα των ρυθμίσεων τα έχετε διαβάσει σίγουρα από χθες.

    Οπότε σήμερα σας μεταφέρω τα «εύσημα» που απένειμε ο Χρήστος Σταικούρας στην Παγκρήτια Τράπεζα (εξ ού και η στήριξη στο Μιχάλη Σάλλα) για το πολύ αποδοτικό έργο και τα αποτελέσματα που έχει να επιδείξει στο συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος έχει και μία έντονη κοινωνική διάσταση.

    Όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να χάνει το σπίτι της μία ταλαίπωρη συνάδελφος για χρέος 15.000 ευρώ.

    Ομολογιακό 600 εκατομμυρίων για το βασικό μέτοχο της Prodea από Εθνική και Πειραιώς

    Την αναχρηματοδότηση του δανεισμού της με 15ετές ομολογιακό 600 εκατομμυρίων πέτυχε η Invelη κυπριακή εταιρεία που ελέγχει το 95% της Prodea

    Το ομολογιακό καλύφθηκε από την Εθνική και την Πειραιώς και θα ρίξει στη μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ κεφάλαια για να ενισχύσει την έκθεσή της σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια και logistics νέας γενιάς.

    Το ποσοστό αυτό βέβαια αναγκαστικά θα μειωθεί, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα η Prodea με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού απέχει ποσό από το 25% της ελεύθερης διασποράς που ορίζει ο νόμος.

    Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν αυτό να γίνεται με ιδιωτική τοποθέτηση μέσα στο καλοκαίρι.

    Η «καριέρα» της Invel στην Prodea ξεκίνησε το 2013, όταν απέκτησε το 66% της εισηγμένης κι έγινε ο μεγαλύτερος επενδυτής στο ελληνικό real estate. Από τότε, το χαρτοφυλάκιο της Prodea αυξήθηκε από 900 εκατομμύρια σε 2,4 δισ..

    Χτυπά ξανά το σφυρί για την οικογένεια Γιατράκου, ιδιοκτήτρια του νησιού Πάτροκλος

    Δεν έφτανε η απόφαση του ΣτΕ που πάγωσε τις προσπάθειες πώλησης της ιδιωτικής νησίδας Πάτροκλος, η οικογένεια Γιατράκου έρχεται τώρα αντιμέτωπη με τον πλειστηριασμό της κατοικίας της στην Κηφισιά, η οποία, πάντως, την προηγούμενη φορά που βγήκε στο σφυρί δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των αγοραστών.

    Το σπίτι του Πάτροκλου Γιατράκου εκποιείται τον προσεχή Σεπτέμβριο έναντι 2 εκατομμυρίων με επισπεύδουσα τη Cepal Hellas. Πρόκειται για διώροφη οικία 870 τετραγωνικών, με playroom, αίθουσα-κελάρι με πέτρινο τζάκι, αποθήκη και κάβα. Το ημιυπόγειο περιλαμβάνει καθιστικό με πέτρινο τζάκι και βοηθητικό χώρο υπηρεσίας καθώς και διαμέρισμα-ξενώνα με αυτόνομο WC και κουζίνα.

    Όσο για το Γαϊδουρονήσι, που «βάφτισαν» Πάτροκλο, το νησί των 2.800 στρεμμάτων μεταξύ των οικισμών Θυμάρι και Λεγραινά στο Σαρωνικό, σε απόσταση 850 μέτρων από την ακτή, είναι αναξιοποίητο.

    Το ΣτΕ έχει μπλοκάρει με απόφασή του ενδεχόμενη αγοραπωλησία του νησιού, το οποίο έχει υπαχθεί από το 1982 σε ζώνη απόλυτης προστασίας και το 1998 χαρακτηρίστηκε αρχαιολογικός χώρος.

    Ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στις λίστες διεθνών μεσιτικών γραφείων με εξειδίκευση στα ιδιωτικά νησιά, ενώ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του γιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν, αραβικών funds, αστέρων του Χόλυγουντ και Ελλήνων εφοπλιστών.

    Η Τραυλού, ο Σταικούρας και ο Γιουρούκος

    Χθες σε εκδήλωση της Ένωσης Εφοπλιστών που βράβευσε παιδιά ναυτικών, η πρόεδρος της ΕΕΕ κ. Μελίνα Τραυλού μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «Ως Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ η εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων μας και ιδιαίτερα το Πρόγραμμα Υποτροφιών μας αποτελεί εδώ και χρόνια, προτεραιότητά μας.»

    Στην Εκδήλωση ήταν παρόντες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας  και Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

    Ένθερμος υποστηρικτής της Ένωσης ο εφοπλιστής Γιώργος Γιουρούκος (είναι και μέλος του ΔΣ) ο οποίος φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει –παρακάτω- ο wiseman μαζί με την κ. Τραυλού να συνομιλούν με τον κ. Σταικούρα.

    Πάντως η κ. Τραυλού κάθε ημέρα που περνάει κερδίζει όλο και περισσότερο τα θετικά σχόλια των πολίτων, καθώς είναι τρομερά επικοινωνιακή και χαρισματική.

    Κάτι παραπάνω ήξερε ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Θόδωρος Βενιάμης ο οποίος υποστήριξε την υποψηφιότητα της κ. Τραυλού.

    Ο γνωστός εφοπλιστής στα θέματα στρατηγικής ήταν και είναι άπαικτος.

    Και το έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια!!!

    Οι εντολές του Γεραπετρίτη, οι μυστικές κουβέντες της Alpha bank με 20 εφοπλιστές, ο χαρισματικός Κοντογούρης στην ΤΡΑΠΕΖΑ Πειραιώς, ποιος εφοπλιστής αγόρασε monet και τα χαμόγελα Τραυλού, Σταϊκούρα και Γιουρούκου
    Από την εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Διακρίνονται η πρόεδρος της ΕΕΕ Μελίνα Τραυλού, ο υπουργός Χρήστος Σταικούρας και ο εφοπλιστής Γιώργος Γιουρούκος.
    Οι εντολές του Γεραπετρίτη, οι μυστικές κουβέντες της Alpha bank με 20 εφοπλιστές, ο χαρισματικός Κοντογούρης στην ΤΡΑΠΕΖΑ Πειραιώς, ποιος εφοπλιστής αγόρασε monet και τα χαμόγελα Τραυλού, Σταϊκούρα και Γιουρούκου
    Από την εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Διακρίνονται η πρόεδρος της ΕΕΕ Μελίνα Τραυλού, ο υπουργός Χρήστος Σταικούρας και ο εφοπλιστής Γιώργος Γιουρούκος.
    Οι εντολές του Γεραπετρίτη, οι μυστικές κουβέντες της Alpha bank με 20 εφοπλιστές, ο χαρισματικός Κοντογούρης στην ΤΡΑΠΕΖΑ Πειραιώς, ποιος εφοπλιστής αγόρασε monet και τα χαμόγελα Τραυλού, Σταϊκούρα και Γιουρούκου
    Από την εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Διακρίνονται η πρόεδρος της ΕΕΕ Μελίνα Τραυλού, ο υπουργός Χρήστος Σταικούρας και ο εφοπλιστής Γιώργος Γιουρούκος.

    Ποιους σνόμπαρε ο mr Netflix

    Όπως είναι γνωστό πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix κ. Τεντ Σαράντος που είναι ελληνικής καταγωγής από τη Σάμο.

    Αν σας ενδιαφέρει πάντως ο κ. Τέντ Σαράντος που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς manager στην Αμερική.

    Είναι όμως πρόθυμος να μιλήσει για το παρόν και το μέλλον και να μοιραστεί την πλούσια εμπειρία του κάτι το οποίο έκανε στην πρόσφατα ανοιχτή συζήτησή τους στο Ηρώδειο μαζί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Το αστείο και ταυτόχρονα πολύ ελληνικό είναι ότι στο Ηρώδειο είχαν μαζευτεί και καμιά πενηνταριά Έλληνες παραγωγοί και … μικροπαραγωγοί ταινιών και σήριαλ με την ελπίδα να τον δουν από κοντά και να του ζητήσουν  να χρηματοδοτήσει τα φιλόδοξα σχέδιά τους.

    Ο κ. Σαράντος κατάλαβε την παγίδα και τελικά δεν είδε κανέναν αφήνοντας τους μικρομεσαίος Έλληνες παραγωγούς και υποπαραγωγούς να τσακώνονται στρυμωγμένοι στα σκαλιά του Ηρωδείου.

    Πολλοί από αυτούς μάλιστα υποστήριζαν ότι είχαν βάλει μέσον και υπουργούς της κυβέρνησης για να δουν τον Τέντ Σαράντος.

    Ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος

    Ένας από αυτούς, ακούστηκε μάλιστα να λέει «εγώ γύρισα ταινία που έκοψε 400.000 εισιτήρια στην Ελλάδα, δεν μπορεί να με σνομπάρει εμένα ο Aμερικάνος, μάλλον δεν κατάλαβε ποιος είμαι!»

    Οι άνθρωποι βρίσκονται μάλλον στον Βαλκανικό μικρόκοσμό τους και δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργεί ένας πολυεθνικός οργανισμός όπως το Netflix.

    Κατόπιν όταν είδαν και αποείδαν πώς δεν θα συναντηθούν μαζί του, το γύρισαν και άρχισαν να κατηγορούν το Netflix επειδή δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα (ούτε και στην Ευρώπη αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση).

    Κάτι τέτοια είδε και ο κ. Χρήστος Κωνσταντακόπουλος της γνωστής εφοπλιστικής και ξενοδοχειακής οικογένειας αλλά παράλληλα  ιδιοκτήτης της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Faliro House και δεν επεδίωξε καν ένα ραντεβού με τον Τέντ Σαράντος παρόλο που βρέθηκε και υπουργός της κυβέρνησης να του το προτείνει ως εκδούλευση.

    Τα ελικόπτερα που πέφτουν

    Τι ακριβώς συμβαίνει με την γνωστή εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρων που ειδικεύεται στην πανάκριβη μεταφορά μόνο VIP πελατών;

    Μέσα σε τρία χρόνια έχει χάσει δύο ελικόπτερα.

    Mήπως να κοιτάξουν λίγο και τη συντήρηση των ελικοπτέρων και όχι μόνο τις εισπράξεις;

    Το ένα θυμίζω συνετρίβη το 2019 στον Πόρο και το άλλο προχθές στο διάδρομο του «Ελευθέριος Βενιζέλος», χωρίς θύματα ευτυχώς.

    Θα πρέπει να πούμε ότι η εταιρία εξυπηρετεί πασίγνωστα ονόματα ξένων που προσγειώνονται στο «Ελ.Βενιζέλος» και στην συνέχεια με ελικόπτερο κατευθύνονται στην Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Πόρτο Χέλι, τη Σκιάθο, τη Σίφνο, αλλά και αλλού.

    Στην προχθεσινή καταστροφή του ελικοπτέρου ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα αλλά ο πιλότος που εκείνη την ώρα το κατέβαζε και τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα φαινόταν να μην πιστεύει στα μάτια του.

    O billionaire Άραβας και το πάρτι

    Μου λένε πως υποψήφιος για μεταφορά με το ελικόπτερο που έπεσε ήταν πασίγνωστος ξένος DJ προερχόμενος εξ Ολλανδίας που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για Μύκονο όπου θα έπαιζε όλη τη νύχτα σε πριβέ πάρτι σε μεγάλη και καλά φυλασσόμενη βίλλα Άραβα πολυεκατομμυριούχου στο οποίο θα συμμετείχαν περίπου 10- 12 φίλοι του διοργανωτή και περισσότερες από 30 κοπέλες με καταγωγή από Ελλάδα,  Βουλγαρία, Σερβία,  Μολδαβία και  Ουκρανία.

    Ωραίος εθνολογικός αλλά και αριθμητικός συνδυασμός  το 30-12 πάντως.

    Αντοχές να υπάρχουν φυσικά.

    Οι δύο από τις Ελληνίδες μάλιστα είναι γνωστές celebrity  και infuencer.

    Το αστείο είναι ότι ο DJ φοβήθηκε και δεν θέλησε να ταξιδέψει ούτε με το αεροπλάνο της γραμμής με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη νευρικότητα στον Άραβα πολυεκατομμυριούχο που απειλούσε Θεούς και δαίμονες.

    Τελικά ναυλώθηκε Lear Jet και τον μετέφερε στο νησί των ανέμων γύρω τις 2 η ώρα το πρωί δηλαδή λίγο πριν αρχίσει το κέφι στο πάρτι.

    Για την ιστορία όμως και για το ατύχημα του ελικοπτέρου που θα μπορούσε να γίνει δυστύχημα, δηλαδή να έχει νεκρούς, να αναφέρουμε ότι με τα ελικόπτερα της εταιρίας έχουν κατά καιρούς μετακινηθεί ο Tom Hanks προς Αντίπαρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προς Κόστα Ναβαρίνο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο προς Σαντορίνη και η Shakira προς Μύκονο.

    Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.