• The Wiseman

    Γιατί νυν και… επίδοξοι τραπεζίτες βλέπουν τον Κωστή Χατζηδάκη

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Απόβαση της Four Seasons μέσω Αστέρα στην Μύκονο

    Με διαδικασία εξπρές κατατέθηκε ο φάκελος από τον νέο ιδιοκτήτη του Αστέρα το fund AGC Equity Partners (αραβικών συμφερόντων) με στόχο την ένταξη του νέου project που ετοιμάζει στις επενδύσεις fast track. Η νέα επένδυση θα γίνει στην Μύκονο, πλησίον της παραλίας Καλό Λιβάδι και περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχείου, bungalows ακόμη και μαρίνα! Έτσι, λοιπόν μετά το φιλέτο της αθηναϊκής ριβιέρα, οι Άραβες σε συνεργασία με την Four Seasons σαλπάρουν για το νησί των Ανέμων με στόχο τα χονδρά πορτοφόλια. 

    Έξω από το γραφείο του Χατζηδάκη 

    Πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τις τράπεζες. Η στήλη θα τρέξει για λίγο στο άμεσο μέλλον καθώς εκλογές έρχονται – το αργότερο τον Μάιο – και ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος οπότε οι υποψήφιοι τραπεζίτες (νυν, παλαιοί και νέοι) μαθαίνω ότι κάνουν ουρά έξω από το γραφείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

    Κι αυτό διότι ο Κυριάκος δεν προλαβαίνει, ίσως και να μην θέλει να βλέπει τόσο κόσμο. Ο Χατζηδάκης είναι αρμόδιος για τα τραπεζικά θέματα οπότε αναπόφευκτα κάνει και τα περισσότερα ραντεβού… 

    Παράταση στον νόμο Κατσέλη;

    Για τα αποτελέσματα της χθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου θα διαβάσετε στα ρεπορτάζ του mononews.gr. Η στήλη πληροφορείται ότι δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εκπλήξεις: είτε η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε νομοθέτηση είτε να περιμένει και την επόμενη εβδομάδα να γίνει κι άλλη μία συνάντηση με τους τραπεζίτες. 

    Ούτε καλημέρα;

    Αληθεύει ότι το Αλέξης δεν λέει ούτε καλημέρα με τον αντιπρόεδρό του Γιάννη Δραγασάκη; Δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα, όπως μεταφέρει στην στήλη αυτόπτης μάρτυρας. Και συνεχίζει ότι η σφοδρή κόντρα του αντιπροέδρου με τον Φλαμπουράρη και οι δηλώσεις για πιθανή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ήταν το κερασάκι στην τούρτα. «Η απέχθεια του Αλέξη προς το πρόσωπο αλλά και τον ρόλο του Δραγασάκη έχει εκδηλωθεί έντονα το τελευταίο χρόνο», τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας. Εξάλλου, ο Τσίπρας θα τους φάει όλους αυτούς όταν βρεθεί στην αντιπολίτευση. 

    Χτύπησε την πόρτα της Πανγαία

    Κουίζ: Ένας από τους ξένους ισχυρούς καζινάδες μαθαίνω ότι ψάχνει συνέταιρο για το καζίνο στο Ελληνικό. Συνέταιρο ο οποίος θα αναλάβει όλο το real estate του project. Εξ ου και χτύπησε την πόρτα της Πανγαία. Αληθεύει;



    ΣΧΟΛΙΑ