• The Wiseman

    Επιστρέφει 16 Αυγούστου

    • The Wiseman
    Wiseman

    Ο Wiseman γεμίζει μπαταρίες, καταγράφοντας όμως τα πάντα. Ακόμα και στις διακοπές…


    Αναστάτωση φαίνεται πως έχει προκαλέσει η ολιγοήμερη απουσία, λόγω διακοπών, της στήλης Wiseman, με πολλούς αναγνώστες να αναρωτιούνται πότε θα επιστρέψει…

    Έπρεπε, όμως, να γεμίσουμε κι εμείς μπαταρίες, γιατί οι μήνες που θα ακολουθήσουν προβλέπονται ιδιαίτερα «καυτοί» σε πολλά επίπεδα.

    Μπορεί εν μέσω καλοκαιριού, τα πράγματα να φαίνονται πιο στάσιμα, αλλά μόνο στάσιμα δεν είναι, αφού και deals μαγειρεύονται και οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και όλοι λίγο-πολύ μαζεύουν δυνάμεις για να επιστρέψουν… ετοιμοπόλεμοι!

    Και ο Wiseman μόνο αδρανής δεν είναι, αφού όπου κι αν βρίσκεται -σε παραλίες, καλντερίμια, σοκάκια, dinners, μπαρ δίπλα στο κύμα, ακόμη και μέσα στη θάλασσα- έχει στήσει αυτί και ακούει. Γιατί λίγο η χαλαρότητα του καλοκαιριού, λίγο η καλή διάθεση που εμπνέει, πολύ περισσότερο κάποια drinks παραπάνω και οι αποκαλύψεις γλιστρούν σαν γάργαρο νεράκι!

    Ραντεβού, λοιπόν, την Τρίτη, 16 Αυγούστου. Όπως πάντα αποκαλυπτικοί, to the point, για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο, αλλά, κυρίως, στο παρασκήνιο. Μέχρι τότε, λίγη υπομονή…

    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!



    ΣΧΟΛΙΑ