• Οικονομία

    Στο «σφυρί» σήμερα κατασχεμένες Ferrari, Mercedes και Porsche σε τιμή ευκαιρίας-Δείτε τη λίστα της ΑΑΔΕ

    • NewsRoom


    Αυτοκίνητα που προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, κατασχεμένα, κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία κ.λ.π. βγάζει σήμερα στο σφυρί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

    Η δημοπρασία που έχει προγραμματίσει η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ) για σήμερα θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΓΟΥΛΕΖΑΣ (Άνω Λιόσια, τηλ.210-2473124 & 210-2471988) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να πουληθούν τριάντα πέντε (35) δίκυκλα και εξήντα επτά (67) επιβατικά ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, που βρίσκονται στην αποθήκη Μαγουλέζας, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στη διακήρυξη.

    Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για 3 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 17-4-2018 έως και 19-4-2018 και ώρες 8.30 π.μ.-13.30 μ.μ.

    Συνολικά θα διατεθούν 67 αυτοκίνητα και 35 δίκυκλα, με τις τιμές εκκίνησης για τη δημοπρασία να είναι στα… 350 ευρώ.

    Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν μαζί τους και τεχνικό, ωστόσο απαγορεύεται να γίνει έλεγχος με εργαλεία ή να τεθεί σε κίνηση το όχημα.

    Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

    Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας ( εφάπαξ ή με δόσεις).

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πουλήθηκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό η βίλα του Αιμίλιου Λιάτσου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «σφυρί» τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σαφάρι της ΑΑΔΕ στο Διαδίκτυο: Θα ψάχνει φοροφυγάδες μέσω Facebook και social media



    ΣΧΟΛΙΑ