ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πουλήθηκε χθες Τετάρτη, με επισπεύδουσα της διαδικασίας την Τράπεζα Πειραιώς, η βίλα του γνωστού δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου και της συζύγου του, Αθηνάς Καραλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα στον Ωρωπό κατέληξε στην Τράπεζα Πειραιώς, σε τιμή πρώτης εκκίνησης ύψους 1,56 εκατ. ευρώ. Το σπίτι, συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ, επαναγοράστηκε – στην τιμή εκκίνησης – από την τράπεζα, η οποία εκτιμάται ότι θα το πουλήσει το προσεχές διάστημα.
Η διώροφη βίλα διαθέτει πισίνα 112 τ.μ. και γήπεδο τένις 600 τ.μ. Το υπόγειο είναι 293 τ.μ., το ισόγειο 210 τ.μ. και ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 144 τ.μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ολοκληρώθηκαν 39 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χέρια της κοινοπραξίας «Snam», «Enagás» και «Fluxys» το 66% του ΔΕΣΦΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο «σφυρί» τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- John Ardill (Αντιπρόεδρος ExxonMobil): Στις αρχές του 2027 η γεώτρηση στην Ελλάδα
- Πέθανε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε ηλικία 77 ετών – Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ
- ΤτΕ: Άλμα 9,3% στις καταθέσεις τον Αύγουστο – Αύξηση κατά 2,97 δισ. ευρώ
- Ερντογάν: «Δεν θα επιλέξουμε ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση» – Τι είπε για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.