ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβερνητική σύσκεψη για την μέτρα κατά της ακρίβειας, στο Μέγαρο Μαξίμου και δύο ώρες αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα αφορούν προϊόντα για τα οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει διαπιστώσει υπερβάλλοντα κέρδη. Για παράδειγμα, βρεφικά γάλατα, πάνες, σαμπουάν, οδοντόπαστες, καθαριστικά και απορρυπαντικά.
Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε την λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Διαβάστε επίσης:
Σκέρτσος: Στόχος μας να ενώσουμε την κοινωνία με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η δήλωση απόδοσης τελών διαμονής παρεπιδημούντων και επί ακαθαρίστων εσόδων
Συμπληρωματικός φόρος έως 15% στις πολυεθνικές επιχειρήσεις και τους μεγάλους ομίλους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
- Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.