ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανακοίνωση του προέδρου του Eurogroup στο Twitter
To ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορονοϊού εξετάζει το Eurogroup, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου, Μάριο Σεντένο.
Ο Σεντένο έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:
«Το Eurogroup θα εξετάσει επιλογές για την προσθήκη νέας γραμμής άμυνας κατά του κορονοϊού, ως μέρος της συντονισμένης αντιμετώπισης της κρίσης, μετά από εντολή των ηγετών την περασμένη εβδομάδα», με τον ίδιο να προσθέτει ότι η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την Τρίτη ώρα 18.30.
#Eurogroup will consider options to add a new line of defence against the coronavirus as part of our coordinated crisis response, following a mandate by Leaders this week. We will convene via videoconf Tuesday at 18h30 CET.
— Mário Centeno (@mariofcenteno) March 21, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
