• Οικονομία

    Πότε πληρώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    συντάξεις - επιδόματα

    Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας


    Τις ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Νοέμβριο ανακοίνωσε το e-ΕΦΚΑ.

    Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 14ης Οκτωβρίου 2021 το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ:

    Στις 25 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

    Στις 26 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

    Στις 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

    Στις 29 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιες κατηγορίες συνταξιούχων θα λάβουν αναδρομικά έως το τέλος του έτους

    Πληρωμή συντάξεων Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου

    Χατζηδάκης: Στον ΕΦΚΑ πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι βασανιστές πολιτών



    ΣΧΟΛΙΑ