ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη, 7.3.2018, ημέρα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, πανελλαδικά είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν 332 πλειστηριασμοί.
Εξ αυτών 95 κρίθηκαν γόνιμοι, 96 πλειστηριασμοί ανεστάλησαν κατόπιν συνεννόησης των οφειλετών και του επισπεύδοντα, 8 ματαιώθηκαν και 133 κηρύχθηκαν άγονοι και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Για οφειλές άνω των 500.000 ευρώ η αυλαία των πλειστηριασμών του δημοσίου στο eauction
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: «Δίνουμε όσα παραπάνω αντέχει η οικονομία μας» – Τα μέτρα για καύσιμα και οφειλές
- Ευρωαγορές: Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε ο Σεπτέμβριος με φόντο ενέργεια και ομόλογα
- Λαγκάρντ: Καθόλου καλή ιδέα το να είμαι υποψήφια πρόεδρος στη Γαλλία
- Prodea: Άλμα 61% στο adjusted EBITDA στα €49,9 εκατ. – Στα €1,93 δισ. η αξία του χαρτοφυλακίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.