• Οικονομία

    Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά

    • NewsRoom

    Rear view of people window shopping


    Περισσότερο αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της εορταστικής περιόδου εμφανίζεται φέτος ο εμπορικός κόσμος, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν σημαντική αύξηση στον τζίρο των Χριστουγέννων.

    Η πλειονότητα των καταναλωτών έχει ήδη ξεκινήσει από νωρίς τις χριστουγεννιάτικες αγορές, ενώ το ποσοστό των καταναλωτών που αποφάσισε να αφήσει τα ψώνια για την τελευταία στιγμή φαίνεται πως είναι μικρό.

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 29 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 6 το βράδυ, ενώ την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 μ.μ.

    Όπως έχει ανακοινώσει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ), κατά τη διάρκεια των εορτών τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν ανοικτά τις καθημερινές έως τις 9 το βράδυ, τα Σάββατα θα λειτουργούν έως τις 8 το βράδυ και για τις Κυριακές προτείνεται να είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

    Κλειστά θα είναι τα καταστήματα τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ κάποιες μεγάλες εμπορικές αλυσίδες έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι κλειστά και στις 6 Ιανουαρίου 2018.



    ΣΧΟΛΙΑ