ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος – ΣΕΛΠΕ βρέθηκε το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Συζητήσαμε για τις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες του λιανεμπορίου», σημειώνει σε ανάρτησή του ο κ. Πιερρακάκης, ο οποίος συμμετείχε σε συζήτηση μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΕΛΠΕ Κώστα Γεράρδο.
«Η οικονομική πρόοδος που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποτελεί κοινή συνισταμένη της δημιουργίας ενός σταθερού πολιτικού και οικονομικού εδάφους, που επιτρέπει στη χώρα να απελευθερώνει το σύνολο των δυνατοτήτων της», σημείωσε ο κ. Πιερρακάκης.
«Αποστολή μας στην Ελληνική Κυβέρνηση είναι να διατηρήσουμε τη δημοσιονομική σταθερότητα και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη. Αυτό υλοποιούμε καθημερινά, επενδύοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε κλάδου και μειώνοντας ρυθμιστικά και γραφειοκρατικά εμπόδια. Ο ΣΕΛΠΕ αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια. Μέσα από τον διάλογο, ακούγοντας τις προτάσεις των εκπροσώπων του λιανεμπορίου, θα μπορούμε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τον κλάδο, που διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ελληνική επιχειρηματικότητα», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Διαβάστε επίσης:
Προσλήψεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού – Οι ειδικότητες
Nintendo: Συντηρητικές ετήσιες προβλέψεις λόγω δασμών Τραμπ – Πτώση πωλήσεων του Switch 2
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ζελένσκι
- Πάπας Λέων 14ος: Οι δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς που προκάλεσαν την αντίδραση του νέου «αντι – Τραμπικού» Ποντίφικα
- Νέος Κόσμος: Έκρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Τραυματισμός 15χρονης
- ΒΙΠΕ Πατρών: Ξεκίνησε η τροφοδότηση της Δυτικής Ελλάδας με φυσικό αέριο
