ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διπλή αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, ανεβάζοντάς την για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια στην επενδυτική βαθμίδα Α.
Σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τονίζει ότι η εξέλιξη αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις πολιτικές της Κυβέρνησης και στην οικονομία της Κύπρου.
Αισθάνομαι περήφανος για τη σταθερά ανοδική πορεία της κυπριακής οικονομίας, οι ρυθμοί ανάπτυξης της οποίας είναι από τους ψηλότερους στην ΕΕ, αναφέρει ο Κύπριος Πρόεδρος και προσθέτει πως η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική, η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα και οι συνεχείς μεταρρυθμίσεις φέρνουν θετικά αποτελέσματα και πως η μεγάλη επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και πρωτίστως του κυπριακού λαού.
Διαβάστε επίσης:
Βουλή: Κατατέθηκε η ευρωπαϊκή οδηγία για «επαρκείς κατώτατους μισθούς στην ΕΕ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πωλήσεις 300 εκατ. ευρώ και κέρδη 13,6 εκατ. για τον κλάδο εστίασης της Vivartia το 2025
- ΑΒΑΞ: Θα κατασκευάσει σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 800 ΜW στη Λάρισα
- Πώς το NBA σχεδιάζει τα γήπεδα της επόμενης εποχής – Ο Κρις Ρούσο και το τεράστιο project
- Μύκονος: Οδηγός κατηγορείται ότι πήρε Hermès και Rolex αξίας 75.000 ευρώ από τουρίστα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.