ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αμερικανική οικονομία θα μπορέσει να βγει από τον δρόμο της ύφεσης μέχρι το τέλος του έτους υποστήριξε μιλώντας σε συνέδριο του Bloomberg ο Αμερικανός υπουργός Στίβεν Μνούτσιν.
Όπως επεσήμανε ο κ. Μνούτσιν, η κυβέρνηση αναμένει πως θα περάσεις από το Κογκρέσο ένα νέο πακέτο τόνωσης.
Παράλληλα, ο κ. Μνούτσιν πήρε θέση και ως προς το θέμα της εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα, μετά και την σύγχυση που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Πήτερ Ναβάρο στο Fox News το βράδυ της Δευτέρας. Όπως ανέφερε, αναμένει ότι η Κίνα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας
- Ίλον Μασκ: Ένοχος για παραπλάνηση επενδυτών του Twitter, σύμφωνα με δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο
- Αριστείδης Πίττας (Eurobulk): Η σκληρή δουλειά για να φτιάξει τον στόλο του και μια ζωή χωρίς πολυτέλειες – «Δεν έχω σκάφη και αεροπλάνα»
- Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.