Η 8η εκθεσιακή διοργάνωση της China-South Asia Expo έκλεισε τις πύλες της στις 28 Ιουλίου με την οικονομική αξία των συμβολαίων εσωτερικού κι εξωτερικού εμπορίου που υπογράφτηκαν να ξεπερνάει τα 8 δισεκατομμύρια γιουάν (1,01 δισεκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Στη διάρκεια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στην Κούνμινγκ, την πρωτεύουσα της κινεζικής επαρχίας Γιουνάν, η οικονομική αξία των πωλήσεων τόσο διαδικτυακά, όσο και με φυσική παρουσία, ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια γιουάν (63,36 εκατομμύρια ευρώ).
Στην εξαήμερη εκθεσιακή διοργάνωση υπήρχαν 15 περίπτερα με θέματα αρχιτεκτονικής τεχνολογίας, βιομηχανικής παραγωγής, πράσινης ενέργειας, αλλά κι εξελιγμένης αγροτικής παραγωγής.
Στη φετινή εξαγωγική έκθεση της Κίνας και της Νότιας Ασίας έλαβαν μέρος 82 χώρες και περιοχές, όπως και διεθνείς οργανισμοί, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 εταιριών.
Περίπου οι μισές από τις εταιρίες ήταν εταιρίες του εξωτερικού από τις χώρες της Νότιας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Διαβάστε ακόμη:
Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΔΑΑ, ΕΤΕ, ΜΥΤΙΛ
Ποιοι «παίκτες» του real estate επενδύουν στις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπντούλ Ελ Σαγέντ: Ο υποψήφιος της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών που επικράτησε στην εσωκομματική εκλογή στο Μίσιγκαν
- Toyota C-HR: Μια ιστορία ανατροπής και επιτυχίας
- Ευρωαγορές: Τρίτη μέρα ιστορικών ρεκόρ για τον Stoxx 600 – Μικρές απώλειες για τον DAX
- Google: Ο Ντέμης Χασάμπης νέος πρόεδρος της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονας της Alphabet
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.