ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Αμερικανοί εργοδότες προσέλαβαν περισσότερους από το αναμενόμενο εργαζομένους τον Σεπτέμβριο, ενώ το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε στο 3,5%.
Ο αριθμός των εργαζομένων, εκτός του αγροτικού κλάδου, αυξήθηκε κατά 263.000 τον περασμένο μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας. Οικονομολόγοι σε έρευνα του Reuters ανέμεναν ο αριθμός τους να αυξηθεί κατά 250.000. Τα στοιχεία για τον Αύγουστο παρέμειναν αμετάβλητα, με τις θέσεις εργασίας να αυξάνονται κατά 315.000.
Τον Αύγουστο, το ποσοστό ανεργίας είχε διαμορφωθεί στο 3,7%.
Διαβάστε επίσης
Τρία νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης 30.000 ανέργων – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιος είναι ο Πέτρος Βασιλόπουλος πίσω από το deal Nomad Yachting – Vernicos Yachts, τι είπε στο Mononews
- Gagosian: H Rachel Feinstein παρουσιάζει τη μοίρα της σύγχρονης Καρυάτιδας
- ΔΕΗ-Amazon: Πώς ο Στάσσης έφερε τον Μπέζος στην Κοζάνη – Η σημασία του big deal
- EuroLeague: Πού φτάνουν τα μπάτζετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.