ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Fed Νέας Υόρκης, οι προσδοκίες των καταναλωτών για τον πληθωρισμό και τις τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν τον Απρίλιο ενώ οι προσδοκίες για την αγορά εργασίας αποδυναμώθηκαν.
Οι καταναλωτές αναμένουν ότι ο πληθωρισμός θα κινηθεί με ρυθμό 3,3% κατά τον επόμενο χρόνο.
Μάλιστα το επίπεδο αυτό είναι το υψηλότερο από τον Νοέμβριο.
Τους προηγούμενους μήνες οι προσδοκίες για την πορεία του πληθωρισμού σε διάστημα ενός έτους βρίσκονταν στο 3%.
Στο 3,3% διαμορφώθηκαν και οι προσδοκίες για την αύξηση των τιμών των κατοικιών, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2022.
Διαβάστε επίσης
Jefferson (Fed): Σταθερή πορεία στα επιτόκια μέχρι να υποχωρήσει ο πληθωρισμός
Τριαντόπουλος: Μέχρι τώρα έχουν καταβληθεί €220 εκατ. σε πλημμυροπαθείς του 2023
Χ. Θεοχάρης: Βάζουμε τάξη στο ζήτημα των ανασφάλιστων και σε ακινησία αυτοκινήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς πώληση! Το τέλος μιας εποχής ή η αρχή ενός νέου πολέμου δισεκατομμυρίων;
- Μουντιάλ 2026: Η επιχείρηση των 41 δισ. δολαρίων και η μάχη για τα κέρδη
- Καταπέλτης ο Ανδρουλάκης για τον Χάρη Δούκα: Όποιο κορυφαίο στέλεχος βγει και προτείνει να γίνουμε συνιστώσα, την επόμενη θα βρεθεί εκτός παράταξης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΑΔΜΗΕ, Lamda, Πειραιώς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.