ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά τους τελευταίους επτά μήνες, οι τιμές των εισαγωγών στις ΗΠΑ υποχώρησαν, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό υπουργείο Εργασίας.
Ο δείκτης τιμών εισαγωγών υποχώρησε 1,4% τον Ιούλιο, σε επίπεδο μήνα, μετά από άνοδο 0,3% τον Ιούνιο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υποχώρηση από τον Απρίλιο του 2020.
Μάλιστα, η πτώση ήταν μεγαλύτερη από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν πως θα υποχωρήσουν κατά 1%.
Σε ετήσια βάση, ο δείκτης υποχώρησε κατά 8,8% μετά από άλμα 10,7% τον Ιούνιο.
Διαβάστε επίσης:
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ωθούν τις εταιρείες να προτιμήσουν τα οχήματα μηδενικών ρύπων
Bloomberg: Ο πόλεμος του Πούτιν γύρισε την ρωσική οικονομία τέσσερα χρόνια πίσω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Γυναίκα στο επίκεντρο του αύριο: Ολα όσα είπαν Παύλος Μαρινάκης, Νατάσσα Κιουρκατιώτη και Νατάσσα Σίμου
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
- Παπασταύρου: Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στη νέα ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική – Ένας χρόνος στο ΥΠΕΝ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.