ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, δήλωσε την Τετάρτη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, θα λάβει την τελική του απόφαση για την ηγεσία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.
Με “ισχυρότερα στοιχεία”, “είναι σίγουρα εφικτή [σσ. μια μείωση επιτοκίων] κατά 50 μονάδες βάσεις ή και περισσότερο”, εκτίμησε εξάλλου ο Χάσετ, ο επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της Fed, σε συνέντευξή του στο Fox News.
Διαβάστε επίσης
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Παρουσιάζει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2026
Λαγκάρντ: Πιο ανθεκτική του αναμενομένου η ευρωζώνη – Πιθανή νέα αναβάθμιση την επόμενη εβδομάδα
ΗΠΑ: Σε χαμηλό τετραετίας το εργασιακό κόστος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Επενδύουν στο έτοιμο φαγητό – Αγορά άνω του 1 δισ. ευρώ
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
- Δημοσκόπηση Prorata: Προβάδισμα 9 μονάδων για τη ΝΔ, δεύτερη ΕΛ.ΑΣ, καταρρέει το κόμμα Καρυστιανού
- Ντόναλντ Τραμπ: «Όλα θα εξελιχθούν ομαλά», σχετικά με τις ανησυχίες της Σαουδικής Αραβίας για τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.