ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
Από 1η Ιουλίου ξεκινά η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας για την καταγραφή ωραρίου και υπερωριών, που θα αφορά πάνω από 120 χιλιάδες εργαζόμενους, επισήμανε σε ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Ξεκινά την 1η Ιουλίου από τράπεζες και σούπερ μάρκετ η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, που σε πρώτη φάση αφορά περισσότερους από 120.000 εργαζόμενους. Με σχέδιο η εφαρμογή της αποτελεί εγγύηση για το σεβασμό του ωραρίου και των υπερωριών του εργαζομένου», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.
Ξεκινά την 1η Ιουλίου από τράπεζες & σούπερ μάρκετ η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, που σε πρώτη φάση αφορά περισσότερους από 120.000 εργαζόμενους. #Με_σχέδιο η εφαρμογή της αποτελεί εγγύηση για το σεβασμό του ωραρίου και των υπερωριών του εργαζομένου. @K_Hatzidakis
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) June 24, 2022
Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνησε ο διεθνής διαγωνισμός για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Τα ΗΑΕ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους – Το Ισραήλ βομβαρδίζει τις πρωτεύουσες του Ιράν και του Λιβάνου (Live upd)
- Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.