ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Παρίσι αναμένει οικονομική ανάπτυξη 8% για το 2021, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών
Η Γαλλία αναμένει οικονομική ανάπτυξη 8% για το 2021, όπως δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.
Ο Λεμέρ δήλωσε στην Εθνοσυνέλευση ότι η κυβέρνηση επιθυμεί η οικονομική δραστηριότητα να επιστρέψει στα προ της κρίσης επίπεδα από το 2022.
Δήλωσε επίσης ότι τα πρόσφατα στοιχεία είναι «ικανοποιητικά αλλά πολύ εύθραυστα» για να αλλάξουν οι προβλέψεις για συρρίκνωση της οικονομίας κατά 11% φέτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.