ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χίλιους τυχερούς ανέδειξε η 14η δημόσια κλήρωση αποδείξεων με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το Φεβρουάριο, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧIS.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Το αντιτορπιλικό HSM Dragon απέπλευσε με προορισμό την Κύπρο
- ΠΟΥ: Προειδοποίηση για πιθανότητα «μαύρης βροχής» στο Ιράν μετά τα χτυπήματα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Πυρομαχικά αξίας $5,6 δισ. χρησιμοποιήθηκαν κατά τις δύο πρώτες ημέρες του πολέμου στο Ιράν
- Μητσοτάκης για Αντετοκούνμπο: «Από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες» – Η επιστολή για το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.