ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν από το Πάσχα εκτιμά ο ΟΠΕΚΑ ότι θα πληρωθεί η πρώτη δόση για το επίδομα παιδιού. Η πρώτη δόση θα αφορά το δίμηνο Ιανουάριο – Φεβρουάριο και θα χορηγηθεί με βάση τα περσινά Α21 ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβληθούν με βάσει τα εισοδηματικά κριτήρια που θα προκύψουν από την φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2017 και την υποβολή του Α21.
Παράλληλα το επίδομα θα συνεχίσει να καταβάλλεται κάθε δύο μήνες και όχι κάθε τρεις όπως τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ με «κλειδωμένη» ημερομηνία που εκτιμάται ότι θα είναι κάθε 25 του μήνα.
Η πρώτη δόση θα πληρωθεί ή στις 23 Μαρτίου ή αν δεν καταστεί εφικτό αυτό στις πρώτες ημέρες του Απριλίου.
Από τους 800 χιλιάδες δικαιούχους πέρσι, οι 738 χιλιάδες θα δουν αυξήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα επιδόματα των μισθωτών που δηλώνονται και είναι αφορολόγητα
ΔΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού: Πριν από το Πάσχα η πρώτη δόση – Όλες οι λεπτομέρειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκότωσε τη μητέρα της ενώ προσπαθούσε να παρκάρει
- Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Παρουσία Τασούλα και Μητσοτάκη η εκδήλωση στο Υπ. Εξωτερικών (Ιive)
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αίγινας
- Νίκος Πλακιάς: Γνήσια τα βίντεο από τα Τέμπη, η εμπορική αμαξοστοιχία δεν κουβαλούσε παράνομο φορτίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.