ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν από το Πάσχα εκτιμά ο ΟΠΕΚΑ ότι θα πληρωθεί η πρώτη δόση για το επίδομα παιδιού. Η πρώτη δόση θα αφορά το δίμηνο Ιανουάριο – Φεβρουάριο και θα χορηγηθεί με βάση τα περσινά Α21 ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβληθούν με βάσει τα εισοδηματικά κριτήρια που θα προκύψουν από την φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2017 και την υποβολή του Α21.
Παράλληλα το επίδομα θα συνεχίσει να καταβάλλεται κάθε δύο μήνες και όχι κάθε τρεις όπως τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ με «κλειδωμένη» ημερομηνία που εκτιμάται ότι θα είναι κάθε 25 του μήνα.
Η πρώτη δόση θα πληρωθεί ή στις 23 Μαρτίου ή αν δεν καταστεί εφικτό αυτό στις πρώτες ημέρες του Απριλίου.
Από τους 800 χιλιάδες δικαιούχους πέρσι, οι 738 χιλιάδες θα δουν αυξήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα επιδόματα των μισθωτών που δηλώνονται και είναι αφορολόγητα
ΔΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού: Πριν από το Πάσχα η πρώτη δόση – Όλες οι λεπτομέρειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληθωρισμός: Κατέβασε ταχύτητα στο 3,1% στην Ελλάδα τον Αύγουστο – Eπιταχύνθηκε στην ευρωζώνη
- Τράπεζα Πειραιώς: Σημαντική άνοδος 3,49% στον δείκτη αγροτικών προϊόντων τον Αύγουστο
- Το momentum της Ακροδεξιάς στη Γαλλία: Αδιέξοδες οι συζητήσεις του Μπαϊρού για συναίνεση
- Γ. Γώγος: Σκοτώθηκε λιμενεργάτης στο Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας – Απαιτούνται μέτρα προστασίας των εργαζομένων στο λιμάνι
