ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για την δυνατότητα πληρωμής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ στο τέλος Μαΐου.
Η τροπολογία ορίζει πως κάθε μια από τις έως δέκα μηνιαίες δόσεις δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ευρώ, με την πρώτη να καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα έκδοσης της πράξης προσδιορισμού φόρου, εφόσον η πράξη προσδιορισμού εκδοθεί μέχρι τις 15 του μήνα.
Διαφορετικά η καταβολή της γίνεται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την έκδοση της πράξης προσδιορισμού φόρου, οι δε επόμενες δόσεις μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε επόμενου μήνα ενώ η τελευταία δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.
Υπενθυμίζεται πως τα «ραβασάκια» του φετινού ΕΝΦΙΑ αναμένονται να εκδοθούν την Τρίτη.
Διαβάστε επίσης:
Αύριο τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Νέες φοιτητικές, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις οργανώθηκαν στην Τεχεράνη και αλλού, με την έναρξη του νέου εξαμήνου
- Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο
- Φειδίας Παναγιώτου: «Κόκκινη κάρτα» από την κυπριακή Αρχή Προστασίας Δεδομένων, κατεβαίνει η εφαρμογή Agora
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αγκαλιά με τα παιδιά της στον Μυστρά, τι έγραψε για την αξία της οικογένειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.