ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποζημιώσεις 11,5 εκατ. ευρώ θα προκαταβάλει αύριο ο ΕΛΓΑ στους παραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας οι οποίοι επλήγησαν από τον παγετό τον Ιανουάριο του 2022.
Όπως αναφέρει , το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε ανακοίνωση του θα καταβληθούν επίσης στο σύνολό τους και σε μια δόση οι αποζημιώσεις, τις οποίες δικαιούνται οι ασφαλισμένοι παραγωγοί της Περιφερειακής Ενότητας ‘Αρτας ύψους 4,3 εκατ. ευρώ των οποίων οι καλλιέργειες εσπεριδοειδών επίσης επλήγησαν από τον παγετό τον περασμένο Ιανουαρίου.
Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση θα πληρωθούν αποζημιώσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ οι οποίες αφορούν σε απώλειες ζωικού κεφαλαίου του έτους 2021.
Διαβάστε επίσης
Γεωργαντάς: Πρώτη φορά αποζημιώσεις σε τέσσερις μήνες μετά την καταστροφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- JP Morgan για ΟΤΕ: Οριακή αύξηση τιμής στόχου στα €18,90
- Optima Bank για Τράπεζα Πειραιώς: Νέα υψηλότερη τιμή στόχος στα €9,50 πριν τα αποτελέσματα του 2025
- Ιράν: Δεν ζητούν μηδενικό εμπλουτισμό ουρανίου οι ΗΠΑ – Στη Μεσόγειο το USS Gerald R. Ford εν μέσω διαπραγματεύσεων
- Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά, μικτή εικόνα των τιμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.