ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κλάας Νοτ πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), δήλωσε σήμερα ότι αναμένει από την ΕΚΤ να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων στο τέταρτο τρίμηνο του 2022.
Σε μία συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση και στο πρόγραμμα πολιτικών συνεντεύξεων Buitenhof, ο Νοτ που θεωρείται ως ένα από τα πιο επιθετικά μέλη της ΕΚΤ, δήλωσε ότι ο ίδιος υποστηρίζει τη χαλάρωση του προγράμματος αγοράς περιουσιακών στοιχείων (ομολόγων) από την ΕΚΤ, το ταχύτερο δυνατό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΟΑΕΔ: Τα νέα προγράμματα για το 2022 με στόχο τη δημιουργία 86.000 νέων θέσεων εργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεξαμενόπλοιο στις φλόγες έπειτα από πλήγμα κοντά στο στενό του Oρμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.