ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Τετάρτη ξεκινά η διαδικασία της ατομικής συνέντευξης για τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ.
Σκοπός της διαδικασίας της ατομικής δομημένης συνέντευξης είναι να οριστικοποιηθεί η ένταξή τους και να επικαιροποιηθεί η κατάταξή τους στο «Μητρώο» για το επόμενο σχολικό έτος.
Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της συνέντευξης.
Στο ίδιο μήνυμα θα περιλαμβάνεται και ο σχετικός σύνδεσμος για τη συμμετοχή τους, καθώς η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.
Διαβάστε επίσης:
Επίδομα αδείας: Πότε θα πληρωθεί και πόση αύξηση προβλέπεται για τους δικαιούχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.
- Τα σαγηνευτικά μερίσματα (ΓΕΚ κ.λπ.), ποιος εξπέρ αγοράζει ΕΛΠΕ, γιατί «σφάζονται» Σταθόπουλος – Σόλακ, ο κος Πόρτας ώχετο απιών, το νέο deal των Λαιμών, η υπόσχεση του Στάσση, το sprint Εξάρχου και οι Coustas στο Capri
- Στάσσης: Πώς θα γίνει η ΔΕΗ ισχυρός περιφερειακός πρωταγωνιστής στην ενέργεια και την τεχνολογία
- Όταν το ρίσκο έπαψε να φοβίζει και ο άνθρωπος πέρασε στο περιθώριο της ιστορίας
