Οικονομία

Χήρα Τράγκα: Τα μηδενικά πόθεν έσχες που έκρυβαν 30 εκατομμύρια

  • NewsRoom


Η υπόθεση που εμπλέκει την χήρα του Γιώργου Τράγκα και τα παιδιά του συνεχίζεται Μάλιστα την Τετάρτη, οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να παρευρεθούν στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας, που έχει κάνει αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για την σχέση του με τον αδερφό του και την Μαρία Καρρά.

Ξέχασε να δηλώσει 30ε εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών ένα πόρισμα 30 σελίδων από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου είχε… ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της, εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά.

Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων, τα οποία «καίνε» την Μαρία Καρρά.

Διαβάστε επίσης

ΑΑΔΕ: Παράταση προθεσμίας διαβίβασης δεδομένων στο myDATA σε περίπτωση αποκλίσεων

Λαγκάρντ: Προειδοποιεί για σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας

Με 2,6% τρέχει η ανάπτυξη στις ΗΠΑ παρά τις ανησυχίεςΣΧΟΛΙΑ