ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζει η ημερομηνία που θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων το κοινωνικό μέρισμα όπως ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου. H υπουργός Εργασίας είπε ότι το κοινωνικό μέρισμα αφού υποβληθούν οι αιτήσεις και γίνει η εκκαθάριση θα μπει στους λογαριασμούς στις 15 Δεκεμβρίου.
Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στον Real fm 97,8 σημείωσε ότι εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα υπάρξει τεχνική συμφωνία.
«Θα είναι μία γρήγορη αξιολόγηση, χωρίς προβλήματα, για να περάσουμε, αμέσως μετά, στην εξειδίκευση των μέτρων για το χρέος και να ανοίξει ο διάδρομος για την έξοδο από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο του 2018» τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Εργασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.